Utazás

Megható gesztussal segített egy Uber-sofőr az utasának

Egy amerikai testvérpár a nénikéjük 100. születésnapjára igyekezett, de az időjárási viszonyok miatt lekésték a repülőgépet. Végül egy Uber-sofőr mentette meg a napot, aki 400 mérföldet vezetett, hogy a nővérek odaérjenek a születésnapi köszöntésre.

Kerry Maggard és nővére, Deb Eggers a minneapolisi reptérre igyekeztek, hogy elérjék a csatlakozó járatukat a dél-dakotai Sioux Fallsba, ám az időjárás közbeszólt, és lekésték a gépet. A nővérek nénikéjük 100. születésnapi bulijára készültek, így minden követ megmozgattak, hogy megoldást találjanak, de a következő járatok már beteltek, illetve szabad bérautó sem állt rendelkezésre.

Megmentőjük végül egy Uber-sofőr, Jesus Florentino személyében érkezett, aki elfogadta az alkalmazáson érkezett kérést, pedig nemcsak a testvéreket kellett elvinnie a 200 mérföldre lévő úti célig, hanem visszafelé is meg kellett tennie ugyanezt a távolságot – szerencsére nem utas nélkül.

A nővérek nagyon hálásak voltak Florentinónak, hogy időben megérkeztek az ünneplésre. Szép borravalóval és 5 csillagos értékeléssel köszönték meg a sofőrnek, hogy segítségével ott lehettek nénikéjük 100. születésnapján.

Florentino egyébként több mint 6 ezer utast szállított már, de ez volt eddig a leghosszabb útja.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top