Utazás

Kik segíthetnek, ha külföldi nyaraláson baleset ér? (x)

Az utazási ajánlatok böngészése közben gondolni sem szeretnénk arra, hogy egy váratlan baleset vagy betegség beárnyékolja szabadságunkat. De mi történik akkor, ha egy idegen országban, a helyi nyelv, szokások és infrastruktúra ismerete nélkül mégis bajba kerülünk? Honnan kérhetünk segítséget, kikhez fordulhatunk azonnali támogatásért?


Magyar nyelvű, éjjel-nappal hívható segélyszolgálat

A világ bármely pontjáról érkező hívásnál áll a bajba jutott utazók rendelkezésére az ATLASZ utasbiztosítás segélyszolgálata, amely a biztosítottak részére megszervezi az egészségügyi ellátásokat, a biztonságos hazautazást, átvállalja a fizetési kötelezettségeket, komplex beavatkozásoknál pedig orvosokból és szakértőkből álló csapat tartja a kapcsolatot a helyi egészségügyi szervekkel.

Olcsóbb termékek helyett válassz prémium-utasbiztosítást!

Igaz, azoknak sem kell aggódniuk, akik az ATLASZ utasbiztosítás alapcsomagjai közül választanak, hiszen a nemzetközi egészségügyi költségek limitjeit és a poggyászbiztosítási limiteket minden módozatban megnyugtató szintre emelték, a felső kategóriás termékeik viszont több váratlanul nagy költséggel járó káreseménynél is — például baleset, betegség, sürgősségi betegszállítás, mentés, hazaszállítás — limit nélküli fedezetet nyújtanak, ami a rohamosan emelkedő nemzetközi egészségügyi ellátások költségei miatt rengeteget számít.

Mi van, ha mégis szörfdeszkára pattannál?

Számos esetben — kiváltképp a tengerparti nyaralások esetében — fordul elő, hogy az utazóknak kedvük támad kipróbálni olyan szabadidős sporttevékenységeket, amelyekre az utazás megkezdése előtti biztosításkötéskor nem gondoltak. Az ATLASZ-termékekben a leggyakrabban űzött szabadidős sporttevékenységeket — mint például a jetskizés, szörfözés, parasailing vagy hegyvidéki túrázás — beépítették az alaptermékekbe, így ezekben az esetekben kiegészítő sportfedezetekre nincs szükség.

Használd a NOKLAPJA kedvezmény kódot a https://colonnade.hu/ weboldalon kötött utasbiztosításokra, és a kód beírása után automatikusan 10% kedvezményben részesülsz!
A kedvezmény 2019. szeptember 30-ig vehető igénybe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top