Utazás

Rendőrök rángattak le egy utast a Ryanair gépéről

A fiatal azt állítja, csak át akart ülni egy üres székre.

A Ryanair egyik utasa azt állítja, hogy több sérülést szenvedett, miután a rendőrök lerángatták a repülőgépről a portugáliai Faróban.

A 20 éves Rafik Boutiche egy fesztiválról utazott volna vissza Londonba. Azt állítja, hogy át akart ülni egy üres székre, hogy közelebb ülhessen a barátjához. De a légiutas-kísérő nem engedte neki.

Ezután a stewardess állítólag azzal vádolta, hogy a férfi arcon ütötte, majd megérkeztek a rendőrök. A fiatal barátja, Islam Fessih videót is készített arról, ahogy három-négy rendőr dulakodik a férfival, miközben a többi utas döbbenten nézi a fejleményeket:

A dulakodás után végül Boutiche magától lement a gépről. Barátja elmondása szerint a repülőtéren lévő rendőrőrsre vitték, majd elengedték őket.

A fiatalember tagadja, hogy bántalmazta volna a légiutas-kísérőt. Azt mondja, a haverjával nem akartak bajt, csak haza akartak menni, de felháborítónak tartják a bánásmódot. A Ryanair egyelőre nem reagált a esetre.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top