Utazás

Botrányosan viselkedett az influenszer pár egy balinéz templomban

Nagy felháborodást keltett a videó, amin a cseh influenszer páros egy balinéz templomban nevetgél, miközben fröcskölik egymást a megszentelt vízzel.

Sabina Dolezalova és Zdenek Slouka Indonéziában nyaraltak, a kiruccanáson készített egyik videójuk nagy port kavart. A felvételen a Beji templomban játszik a pár, Slouka lefröcsköli Dolezalova fenekét a szökőkút vizével.

Az Instagramra kikerült videó azonnal nagy indulatokat gerjesztett, a bejegyzésre még dr. Arya Wedakarna, Bali szenátora is reagált elítélve a pár tettét, felhívva arra figyelmet, hogy ezzel megszentségtelenítették a templomot.

A cseh Instagram-hírességek másnap egy videóban kértek bocsánatot, és elmondták, hogy szeretnék jóvá tenni cselekedetüket. Mint állították, fogalmuk sem volt, hogy az szent víz, és hogy szent helyen járnak.

Dolezalova menedzsere, Daniel Šimkovič azt nyilatkozta egy cseh híroldalnak, hogy a helyzet megoldódott.

Önkéntes hozzájárulást ajánlottak fel a helyi falu számára – mondta Šimkovič. – Bármilyen összeget adnak Sabina és barátai, az rajtuk múlik, és tisztán önkéntes” – tette hozzá.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top