Utazás

Alaposan beégette testvére az Insta-sztárt

Az influenszer nagyzoló képéről testvére rántotta le a leplet. A fiatal nő egy túrázós képet osztott meg inspiráló üzenettel, ám kiderült, mi is a sivár valóság.

Az influenszer kultúra terjedésével az emberek egyre inkább kétségbeesetten próbálják életüket úgy bemutatni az online világban, mintha az övék lenne a legtökéletesebb. Ebbe a hibába esett Casey Sosnowski is, aki olyan képet töltött fel az Instagramra, melyen edzőruhában pózol a természetben, és ezt még megspékelte egy igazán motiváló szöveggel is: „A természet a  végső gyógyító minden problémánkra.”

Ki hitte volna, hogy közelebb van a házukhoz, mint azt bárki gondolná? A kiábrándító valóságot testvére, Carly fedte fel, aki a Twitteren írta meg, hogy a kép a hátsó udvarukban készült. Posztja gyorsan terjedt az interneten 273 ezer kedvelést és több mint 40 ezer retweetet kapva.

Casey jól kezelte a kellemetlen szituációt, viccel próbálta menteni a helyzetet, és a következő szövegre cserélte az eredeti posztot: „Túrázni voltam? Nem. Ez a hátsó kertünk? Talán.”

(via)

Kiemelt kép: caseyrsos / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top