Utazás
Szponzorált tartalom

Szavazzon, ki legyen az Év Utazási Tanácsadója! (x)

Egy utazás megszervezése nem könnyű feladat, pedig örök élményeket ad. Kizökkent minket a hétköznapi mókuskerékből és életre szóló barátságokat is köthetünk. Az utazást megszervezni azonban nem egyszerű, így jobb ezt mindig profikra bízni. A Magyar Utazási Irodák Szövetsége, a MUISZ most a profik közül is a legjobbat keresi. Itt az idő, hogy szavazzon, és döntsön Ön arról, hogy ki legyen az Év Utazási Tanácsadója 2019-ben. A díj nyertese nemcsak elismerésben, hanem pénzjutalomban is részesül.

Elindult a szavazás az Év Utazási Tanácsadója pályázaton. Az Utazási Irodával Utazók Facebook-oldalára felkerültek a jelöltek, így most már Önökön a sor, hogy eldöntsék, ki a legjobb Utazási Tanácsadó 2019-ben. Szavazni a reakciógombok segítségével lehet, azok a szavazók pedig, akik hozzászólás formájában megosztják a legjobb történetüket az adott utazási tanácsadóval kapcsolatban, szintén nyerhetnek. A legjobb történetekből válogatást készít a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ), amelyet hivatalos weboldalán közzé is tesz.

De miért is fontos az utazási tanácsadók munkája?

Mert bár az utazás boldoggá tesz, de hogy ez az utazás tényleg felejthetetlen és felhőtlen legyen, abban nagy segítséget nyújtanak az utazási tanácsadók, akik tanulmányaik jóvoltából ismerik a tökéletes utazás legapróbb titkait is. Emellett számos üzleti kapcsolattal rendelkeznek, ennek köszönhetően sokkal személyre szabottabb és sok esetben kedvezőbb árú utakat tudnak számunkra biztosítani. Az ő segítségükkel megtakarított idő pedig csak hab a tortán, így tényleg óriási terhet vesznek le a vállunkról.

A legelhivatottabb és szakértelmükben kimagasló utazási tanácsadók már jelentkeztek az Év Utazási Tanácsadója 2019 pályázatra, most 2019. november 15-ig várják az Önök szavazatait és legjobb történeteiket.

Segítse kedvenc utazási tanácsadóját egy szavazattal, hiszen ő, munkájának segítségével örök élményeket szerez az Önök számára, így most Önökön a sor, hogy egy életre szóló emlékhez segítségék szavazatuknak köszönhetően. A szavazás csupán 1 percet vesz igénybe, válassza ki Ön, hogy ki legyen az Év Utazási Tanácsadója!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top