Utazás
Szponzorált tartalom

Mihez kezdjünk Máltán, ha leszállt az est? Ezek a legjobb programok!

Máltán egymást érik a hangulatos városok, ahol nemcsak nappal, hanem napnyugta után sem fogsz unatkozni. A helyiek mediterrán életstílusa átszövi az egész szigetet, így a pezsgő éjszakai élet garantált!

Ha a szigetlakókhoz hasonlóan te is azt vallod, hogy az életet ünnepelni kell, akkor Málta a te helyed! A fesztiválokban, koncertekben, kulturális programokban bővelkedő sziget lüktető éjszakai életével sok turistát vonz.

Milyen az éjszakai élet Máltán?

Akár a jazz, a komolyzene, az elektronikus, a rock – vagy a popzene szerelmese vagy, Máltán biztos, hogy találsz az ízlésednek megfelelő rendezvényt, fesztivált, vagy épp hajnalig tartó bulit. A gyönyörű barokk templomban rendszeresen adnak orgonakoncerteket, a történelemmel átitatott tereken pedig zenekari és operaelőadásokat is meghallgathatsz. A 18. századi barokk Nemzeti Színház és a San Anton-palota Shakespeare előadásai felejthetetlen élményt kínálnak, de még a kisebb településeken is egymást érik a valláshoz kapcsolódó fesztiválok, ahol ételekkel, italokkal, tűzijátékkal ünnepelnek.

Ha a szerencsédet tennéd próbára, akkor elmehetsz kaszinókba IS, de számos hangulatos palazzo, kikötői étterem is csak arra vár, hogy felfedezd. A klubélet egyik fellegvárának számító Máltán egész évben, minden hétvégén neves DJ-k keverik a zenéket, de ha könnyedebb szórakozásra vágysz, csendesebb bárokra, akkor is megtalálod a számításaidat. Olyan világhírű énekesek és DJ-k lépnek fel a szigeten, mint Sting, Elton John, Tiesto, Paul Oakenfold, Van Heill, valamint Erick Morillo, akik nem meglepő módon sokakat vonzanak Máltára.

Gyönyörű naplemente a Cafe de Marban

Hova menj bulizni?

Nemcsak hétvégén, hét közben sem kell a szállodában ülnöd, hiszen a hét minden napján körbejárhatod a bárokat, ráadásul a legtöbb helyen még belépőt sem kell fizetned. Akár R’n’B és retró zene a kétszintes Havana Clubban, akár elektronikus zene a Gianpulában, a szigeten biztosan megtalálod a stílusodhoz, ízlésedhez illő szórakozóhelyet. A legnépszerűbb szórakozóhelyeket a tengerparti Paceville,  San Ġiljan, Bugibba és Rabat vonzáskörzetében találod. Mivel egymást érik a szórakozóhelyek, akár többet is megnézhetsz egy este: az egyik legnagyobb és legpezsgőbb szórakozóhely a Sky Club, de ha szabad ég alatt táncolnál, feltétlen nézd meg az Uno Village-et.

Pezsgő éjszakai élet Valettában

San Ġiljan nappal is pezseg, de éjszaka mutatja meg a valódi arcát – a Paceville nevű negyed a szórakozni vágyók fellegvára: az egyik legnépszerűbb hely a Gianpula, ami egy egész komplexum, több lounge bárral, szórakozóhellyel, de ha úgy tartja kedved, a szabad ég alatt is bulizhatsz gyönyörű környezetben, a medence mellett. A Gianpula Village-ben találod például a Groove Gardens, a Marrakech és a Molecular Fusion nevű helyeket, amik az itteni legnépszerűbb, legcsillogóbb szórakozóhelyek és bárok. Egyedül rajtad és a zenei ízléseden múlik, hogy melyikbe térsz be: egy biztos, ha Máltán jársz, garantáltan megtalálod a hozzád és a hangulatodhoz passzoló helyeket!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top