Utazás

Rémálom: döglött csótányok és használt óvszerek fogadták a családot a méregdrága hotelben

A brit pár azt remélte, egy élete szóló emlékkel ajándékozhatják meg autista gyerekeiket, de az álomutazásból horrorkaland lett.

Több mint 10 ezer fontot (kb. 3,9 millió forint) költött egy brit pár arra, hogy életre szóló élménnyel ajándékozza meg autista gyerekeit a floridai Disney Worldben – de az álomnyaralásból hamar rémálom lett – írja a Mirror.

Fotó: Unsplash

Michael és Paul Atwa-Brice szerint falból kilógó vezetékek, döglött csótányok, por és mocsok fogadta őket az éjszakánként 155 ezer forintba kerülő hotelszobában. Az ágyban egy használt óvszert is találtak.

„Pokoli nyaralás volt. Döglött csótányok és bogarak a szobában, tönkrement lámpák, kilógó vezetékek, és ami a legrosszabb, egy használt kondom az ágyban” – mondták a lapnak.

A nagy-britanniai Barnsley-ban élő pár 2018-ban lett ismert, amikor örökbefogadtak két autista ikerpárt.

A gyerekekkel több mint tíz órát utaztak, hogy Nagy-Britanniából Floridába juthassanak, de a szállodába érve hatalmas csalódás érte őket. „Megdöbbentett az, ami a szobában fogadott minket. Rengeteg pénzt költöttünk arra, hogy varázslatossá tegyük a gyerekeinknek a vakációt, de ehelyett koszt és rendetlenséget találtunk mindenfelé – mondta Michael. – Képtelenek lettünk volna ott maradni. A gyerekek is nagyon kiborultak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top