Utazás

Újabb hagyományt rúgott fel Meghan hercegné

Meghan Markle és Harry nemrég bejelentették, hogy az ünnepeket Doria Raglandnél, a hercegné édesanyjánál töltik idén – a döntés megint csak teljesen szembemegy a családi hagyományokkal.

Meghan és Doria (Forrás: Getty Images)

Harry herceg és felesége Kaliforniába mennek hathónapos Archie fiukkal, ezzel szemben William és Kate Sandringhamben tölti majd az ünnepeket három gyermekükkel és más családtagokkal. Az elmúlt két karácsonyt Meghanék is Sandringhamben töltötték újdonsült házasként, ahová a hercegné édesanyja, Doria is mindig hivatalos volt. A Buckingham-palota szóvivője szerint a mostani döntésbe a királynő is beleegyezett. Az utazás után a család visszatér majd az Egyesült Királyságba, és csatlakozik a királynőhöz a norfolki Sandringhamben hathetes szabadsága alatt.

Korábban egy dokumentumfilmben Harry elmondta, hogy elsodródott testvére, William mellől, Meghan pedig arra panaszkodott, hogy sokat szenvedett a nyilvánosság miatt, és arra is utalt, hogy senki, soha nem kérdezte meg tőle, hogy jól van-e.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top