Utazás
Szponzorált tartalom

3+1 autós mobilapp, aminek a te telefonodon is ott a helye!

Tudod mennyit költesz a kocsidra, tankolásra, és mennyit fogyaszt valójában az autód? Szeretnéd megtalálni a legközelebbi éttermet, benzinkutat? Ezek az appok segítenek!

Ma már sokkal könnyebb és biztonságosabb autóval közlekedni, mint néhány évtizeddel ezelőtt: ha a mobilod nálad van, a megfelelő appok segítenek szinte bármiben, amire autósként szükséged lehet.

Drivvo

Egy autó sok költséggel jár, ezért jó, ha tudatos vagy a pénzügyekben. De tény, a kisebb-nagyobb javításokat, alkatrészcseréket, vizsgáztatásokat, a biztosítást, az adót, a tankolásokat, és megannyi költséget képtelenség észben tartani. Persze, van, aki egy kis füzetben, más Excelben vezeti a kiadásokat, azonban megértjük, ha ezt túl macerásnak találod. Ha egyszerűbb megoldásra vágysz, töltsd le a Drivvo alkalmazást, amiben egy helyen, mégis átlátható módon, költségnemenként vezetheted az autópálya-matricáktól kezdve a benzinköltségen át az összes kiadásodat, ráadásul még az autód fogyasztását is kiszámolja.

Shell alkalmazás

Akár a nagyvárosban fulladtál le, akár az autópályán, mindkét helyzet frusztráló, és egyben a legtöbb autós rémálma. Minket, nőket különösen kellemetlenül érinthet a helyzet, főleg, ha egyedül élünk, és nincs, akit felhívjunk, hogy jöjjön értünk. A trailerek méregdrágák, és ha ki is fizetjük, még mindig csak az autó elszállítása az, ami megoldott, az esetleges kerékcsere még akkor is hátravan. Ezért jó, ha letöltöd a mobilodra a Shell alkalmazást és regisztrálsz. Az alkalmazásnak hála, nem kell keresgélned a plasztikkártyádat, és az autósegély telefonszáma is kéznél lesz, ha bajba kerülnél. És az már csak hab a tortán, hogy így a pontgyűjtés és pontbeváltás is sokkal egyszerűbb a digitális kártyával.

HERE WeGo

Ez az app nem csupán az autósoknak lehet segítség, hanem akkor is jól jön, ha tömegközlekednél, vagy kerékpárral, taxival, esetleg telekocsival mennél A-ból B-be. Az alkalmazás a legideálisabb és időben a legrövidebb utakat mutatja meg neked – egyszerre többet is, hogy választani tudj. Ha online használod, folyamatos frissítésekkel áll a rendelkezésedre, de ha letöltöd, offline is használható a térkép, ami nagyon jól jön, ha olyan helyen jársz, ahol nincs adatforgalmad.

Spritmonitor

Tény, számtalan helyről hozzájuthatunk ahhoz az adathoz, hogy mennyit fogyaszt az autónk – átlagosan. Ha szeretnéd tudni, hogy a te vezetési stílusoddal mennyi a kocsid valós fogyasztása, akkor a Spritmonitorral lecsekkolhatod. De nem csupán a fogyasztást, hanem például a szervizelést, vagy akár a kerékcserét is rögzítheted az appba, amiből aztán később láthatod az autód tendenciáját.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top