Utazás
Szponzorált tartalom

3 app, ami megkönnyíti az utazásaidat, ha autóval közlekedsz

Legyen szó akár defektről, egy koccanásról, vagy egy végeláthatatlan kocsisorról az autópályán, ez a 3 applikáció a segítségedre lehet!

Ma már azelőtt kikerülheted a dugókat, hogy látnád a torlódást, és a traffipax sem kell, hogy váratlanul érjen. Sőt, már a kerékcserében is gyorsan érkezhet segítséged, ha telepítetted a megfelelő appot a telefonodra. Ha sokat autózol, ezeket az appokat töltsd le a mobilodra!

Google Maps

Amíg itthon a WAZE-zel spórolhatsz időt, addig az országhatárt elhagyva a Google Maps lehet a segítségedre. A Google saját térképes szolgáltatása ugyanúgy jelzi a dugókat, a benzinkutakat, az autószervizeket, és remekel a legideálisabb út megtalálásában is. Mivel rengetegen használják világszerte, megbízhatónak mondható, azonban tény, nem olyan interaktív, mint a WAZE. A közhiedelemmel ellentétben nem fogyaszt sokat, nem dobja meg jelentősen az adatforgalmat.

Torque Pro

Békésen autózol, majd egyszer csak fura hangot hallasz a motortérből? A legtöbben ilyenkor hosszas hallgatódzásba kezdünk, majd próbáljuk kitalálni, mi lehet a gond. Rosszabb, ha látszólag minden előjel nélkül áll le a kocsi, de bármi is a gond, a Torque Pro alkalmazás segíthet. Azon kívül, hogy letöltöd a telefonodra az alkalmazást, csak egy Bluetooth OBD-csatlakozó kell, és máris fény derülhet a hiba forrására. Nem helyettesíti az autószerelőt, de alapproblémák felderítésére jó lehet, és még a hibakódokat is megjeleníti.

Shell-alkalmazás

Persze, hiába a diagnosztika, jó eséllyel nem állsz neki autót szerelni az autópályán, vagy a városban sem az út szélére lehúzódva. Legyen szó defektről, lemerült akksiról, vagy üres tankról, jó, ha a telefonodon ott a Shell-alkalmazás. Ezen keresztül a ClubSmart autósegély-szolgáltatása is könnyebben elérhető, ami nagy segítség lehet a bajban Emellett plasztikkártya nélkül is gyűjtheted, beválthatod a pontjaidat az alkalmazáson keresztül, adományozhatsz és kedvezményesen vásárolhatsz, étkezhetsz, kávézhatsz is a shopokban. Elég a mobilodat magaddal vinned, és búcsút inthetsz a plasztiknak!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top