Utazás

Minibusszal utazza be Európát a brit pár

Azért döntöttek úgy, hogy útra kelnek, mert nem akarták fizetni a drága londoni albérletet.

Minibusszal járja be Európát egy brit pár – írja a Metro. Aaron Gold zenész, és párja, Laura King régóta szerettek volna összeköltözni, de nem tudták kifizetni a horribilisan drága albérletárakat. Ezért inkább vettek egy 2009-es Renault Master minibuszt, és elindultak, hogy megnézzék maguknak a kontinenst.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Aaron és Laura 2019 januárja óta több mint 12 ezer kilométert tett meg Európában. Hetente átlagosan 40 ezer forintot költenek, nemrég tértek vissza Nagy-Britanniába, hogy kipihenjék magukat, mielőtt megint útra kelnének.

Aaron azt mondja, semmiképpen sem akartak elválni egymástól. „Nagyon összeszoktunk az egyetem alatt, nehéz volt, amikor a tanulmányaink befejezése után külön kellett költöznünk. Miután két és fél évig a szüleinknél laktunk, nagyon szerettünk volna újra összeköltözni, de a magas albérletárak miatt szóba se jöhetett, hogy közös lakásunk legyen” – mondta a férfi a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top