Utazás
Szponzorált tartalom

Különleges ajánlatokkal csábít Eger az Utazás kiállításon (x)

2020-ban Eger lesz a budapesti Utazás kiállítás belföldi díszvendége.

A Bükk lábánál fekvő hangulatos várost mindannyian jól ismerjük. Ezeréves történelem, barokk környezet, finom borok, színes programok – Eger minden magyar ember szívében kitüntetett helyet foglal el.

Magyarország kedvenc városa elismerésre méltóan sokat fejlődött az elmúlt években, lépten-nyomon valamilyen újdonság vár ránk. Számos épület megszépült, új közösségi terek születtek, izgalmas attrakciók nyíltak. Az ezernyi kellemes meglepetést látni kell, ezért idén a budapesti Utazás kiállítás díszvendégeként mutatja meg újdonságait a város.

A HUNGEXPO-n február 27. és március 1. között nyitva tartó kiállításon Eger standján külön pulttal mutatkozik be a város két legnépszerűbb vonzereje: a gyógyvizéről híres Termál- és Törökfürdő, illetve a folyamatos megújulásnak örvendő Egri Vár! És ha már Eger, természetesen nem hiányozhatnak a finom borok sem, melyek világában szakszerű kóstoltatással kalauzolják el az érdeklődőket az egri borászatok képviselői.

A helyi turisztikai szolgáltatók, szállásadók rendkívüli ajánlatokkal készülnek az Utazás kiállításra. Fantasztikus kedvezmények és meglepetések várják a standhoz látogatókat, a Szállás.hu felajánlásából kisorsolásra kerül továbbá egy ajándékutalvány 2 fő részére 2 éjszakára az egri Imola Hotel Platán szállodába!

Hogy az egri vakáció még tartalmasabban telhessen, a díszvendég standján a város térségének kínálata is megismerhető.

Keresse Eger standját, fedezze fel az újdonságokat és böngésszen a rendkívüli ajánlatok között február 27. – március 1. között az Utazás kiállításon!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top