Utazás

Ezek a biztonsági szabályok érvényesek az easyJet gépein

Kidolgozták, mitől lesz járványbiztos náluk a repülés.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor repülhetünk az easyJet gépeivel Budapestről (a társaság Berlinbe, Amszterdamba, Bázelbe, Genfbe, Lyonba, Manchesterbe és Párizsba indított járatokat Magyarország fővárosából), de a járathálózatát június 15-től fokozatosan újraindító brit diszkont légitársaságnál már kidolgozták a személyzetre és az utasokra vonatkozó egészségvédelmi szabályokat, amiről egy könnyed videóban tájékoztattak a Facebookon: 

Idevágó cikkében az Airportal megjegyzi, hogy az easyJet a tájékoztatása szerint június 15-től főleg belföldi járatokkal repül Gatwickről, Bristolból, Birminghamből, Liverpoolból, Newcastle-ből, Edinburgh-ből, Glasgow-ból, Belfastból, Inverness-ből és a Man-szigetről.

Az easyJet gépe várja az utasait

Az easyJet gépe várja az utasait / Fotó: Pixabay

Az Egyesült Királyságon kívül Franciaországban indulnak még járatok, Nizzából, CDG-ről, Toulouseból, Bordeuax-ból, Nantes-ból, Lyonból és Lille-ből. A belföldiek mellett pár nemzetközi összeköttetést is újraindít az Easyjet, például Genfből Lisszabonba, Portóba, Barcelonába és Nizzába közlekednek majd repülőgépek.

Utazási segédlet 2020 nyarára: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top