Utazás
Szponzorált tartalom

Visegrád, ahogy Te ismered (x)

Az első szerelem, a gyermekünk esküvője, a 10. házassági évforduló, a legjobb osztálykirándulás, egy szép családi nyaralás örök emléke – megannyi élmény, megannyi emlék, amely összeköt minket Visegráddal. De új élményekkel édes csak igazán az emlékezés, Visegrád pedig idén is számos programlehetőséggel vár!

A Dunakanyar emblematikus látképe a Fellegvárból sokak számára elsőként ugrik be Visegrádról. Meg kell hagyni, felejthetetlen látvány és megunhatatlan. Persze a környéken sok szép panorámára bukkanhat az ember, főképp, ha nem fél a kilométerektől és a hazai viszonylatban combos szintemelkedésektől, hiszen a vadregényes Pilis csak a kitartó túrázóknak tárja fel legszebb kincseit.

Fotó: Greguss Tamás

Fotó: Greguss Tamás

Habár kiváló főhadiszállás a túrázók számára, Visegrád „bakancsmentes” programlehetőségekben  is bővelkedik. A szebbnél-szebb, történelmi látnivalókon és a Visegrádhoz elválaszthatatlanul kapcsolódó, szombatonként a Salamon-toronyban megrendezett lovagi tornán  kívül, számos aktív kikapcsolódási lehetőséget kínál a város.  

Fotó: Greguss Tamás

Fotó: Greguss Tamás

Ha a Dunakanyar ezerarcú településeinek felfedezésére indulnál, Visegrád remek választás, hiszen a hangulatos kempingtől, a minden kényelmi igényt kielégítő, 4 csillagos wellness hotelekig válogathatsz a szálláslehetőségek között.

Fotó: Greguss Tamás

Fotó: Greguss Tamás

Lustálkodás, kellemesen elnyújtott kávézás és finom reggeli után is bőven ráérsz útnak indulni, hiszen csupán néhány kilométerre van Szentendre, Vác vagy épp Esztergom. Éld át a felfedezés örömét itt, az élő középkor városában!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top