Utazás

Tíz kilométert motorozott a szembeforgalomban az M6-oson – videó

Egy régi segédmotorkerékpárral hajtott fel az idős motoros az M6-osra, ráadásul pont a szembesávba, ahol nagyjából tíz kilométert tett meg.

Egy futár küldte be a Tényeknek azt a megdöbbentő felvételt, amin egy idős férfi az M6-oson a szembeforgalomban hajt a segédmotorkerékpárjával, mellette pedig sorra húznak el a kamionok.

A futár állítása szerint az öreg motoros zavartalanul haladhatott, a szemben közlekedők elkerülték őt, sőt nem is dudáltak rá. A Tényeknek nyilatkozó szakértő szerint ezt jól is tették, ugyanis ezzel könnyen ráijeszthettek volna. Ésszerűbb lépés ilyenkor az autópályarendőrséget értesíteni. A motoros nemcsak ott hibázott, hogy nem vette figyelembe a tiltótáblát és a szembeforgalomban haladt, hanem már ott is, hogy segédmotorkerékpárral felhajtott az autópályára, pedig a KRESZ szerint már ezt sem tehette volna meg. Mivel a következő lehajtó tíz kilométerrel később következett, nagyjából ekkora távot tett meg a szabálytalankodó a szembesávban. Óriási szerencse, hogy nem történt tragédia, ahogy az is, hogy az M6-os pont a legkevésbé forgalmas autópályánk. 

Elképesztő sofőrök elképesztő történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top