Utazás

Vízirendészek mentettek meg egy bajba jutott párt a Velencei-tóban

Kincskeresésre indultak a fiatalok, a szél miatt bajba kerültek. Videón a mentés.

“Tegnap éppen a Velencei-tavon forgattunk, amikor vízirendészeink éles riasztást kaptak” – írja a rendőrség Facebook-oldaláb. “Két fiatal órákkal korábban kincskeresésre indult  , de a kellemes nyári programból veszélyes játék lett. Egy nádas terület mellett ragadtak a SUP-jukon, ahonnan az erős széltől nem tudtak kievezni. Bár a kincset nem találták meg, de kollégáink őket igen, és szerencsére nagyobb bajuk sem lett.” A mentésről és a hálálkodó fiatalokról videó is készült.

Vízből mentettünk: Velencei-tó

Videón, ahogy kimentünk egy bajba jutott párt a vízből. Tegnap éppen a Velencei-tavon forgattunk, amikor vízirendészeink éles riasztást kaptak. Két fiatal órákkal korábban kincskeresésre indult 🚣♀️, de a kellemes nyári programból veszélyes játék lett. Egy nádas terület mellett ragadtak a SUP-jukon, ahonnan az erős széltől nem tudtak kievezni. 💨 Bár a kincset nem találták meg, de kollégáink őket igen, és szerencsére nagyobb bajuk sem lett. 🙂

Közzétette: Magyar Rendőrség – 2020. július 29., szerda

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top