Utazás
Szponzorált tartalom

Aquarius Nyíregyháza (x)

A fürdő, ahol minden az élményekről és az önfeledt szabadságról szól!

A nyíregyházi Aquarius fürdő egyik különlegessége, hogy az egész évben működő, fedett élményfürdő közvetlen szomszédságában találod a páratlan szépségű, csodás zöldfelületekkel rendelkező Parkfürdőt. A két fürdő pedig nyaranta egyesül, mindegy hol váltasz belépőt, szabadon élvezheted mindkét fürdő szolgáltatásait! Időkorlát, felárak, és minden egyéb díj nélkül, egész nap használható valamennyi medence, csúszda és élményelem!

Aquarius Nyíregyháza (x)

A 320 hektáros tölgyerdővel körülölelt fürdőben a Család apraja-nagyja ezernyi élményt és kristálytiszta, páradús levegőt talál. A fürdő repertoárjából természetesen nem hiányzik a mesés gyerekvilág, a feszített víztükrű úszómedence, az éltető gyógyvíz, vagy a csúszdapark sem, de itt található Magyarország legnagyobb vízi koktélbárja is, ahol a vízben lazulva élvezheted a csodás ízeket -gondolva a gyerekekre- akár alkoholmentes formában is! A kalandok pedig napnyugtával sem érnek véget, hiszen a nyári szezonban minden szerdán és pénteken éjszakai fürdőzés is várja a strandok szerelmeseit.

Aquarius Nyíregyháza (x)

Ha strandi élményekre, szépségre, és üde zöld környezetre vágysz, akkor Aquarius Nyíregyháza!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top