nlc.hu
Utazás

London-Delhi buszjárat

70 napig tart az út a buszjáratnak, amely London-Delhi között fog közlekedni

Te kibírnál 70 napot egy buszon?

Egy új busz Delhiből egészen Londonig jár, ami különösen jó hír lehet azoknak, akik nem szeretnek repülőn utazni. Igaz, hogy az utazás hossza így 70 napig is eltarthat.

70 napig tart az út, amelyet egy busz Londonból Delhibe tesz meg

Fotó: Adventures Overland Facebook

Az Adventures Overland által szervezetett útnak összesen 18 országban lesz állomása, így a 70 napos utazás sokkal érdekesebbé válik, mintha csak egy szárazföldi hajóút lenne.

Az innovatív ötletet egy, csak Hippie Trailnek nevezett járat ihlette. Az ötvenes és a hatvanas években fiatal férfiak és nők csoportjai busszal vezettek el Londonból egészen Ázsiába, keresve a spirituális megvilágosodást. A legnépszerűbb ezek közül az Owwald Joseph Garrow-Fisher vezette The Indiaman nevű híres buszjárat, amelynek fedélzetén 20 utas volt. A busz átutazott Franciaországon, Olaszországon, Jugoszlávián, Bulgárián, Törökországon, Iránon és Pakisztánon, mire eljutott volna Indiába.

Thank you all for featuring us. Gratitude🙏🏻 National Geographic, Lonely Planet, The Telegraph, Daily Mail, TimeOut, LuxeBook, India Today & The Business Standard #bustolondon #adventuresoverland

Közzétette: Adventures Overland – 2020. augusztus 31., hétfő

 

Az új járat olyan országokon halad most át, mint Thaiföld, Kína, Oroszország, Lettország, Lengyelország, Hollandia és Franciaország – hogy csak néhányat említsünk.

A cég honlapján 2021 márciusára ígéri a járatok indulását. Az időjárás miatt a legjobb idő az  utazásra április és június között van – ekkor tűrhetőek az időjárási körülmények Kínában és Kirgizisztánban is.

(via)

Különleges helyek a nagyvilágban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top