Utazás
Szponzorált tartalom

Budapest Borfesztivál Limited – 2020 – Egy kivételes évjárat (x)

Bár az utolsó pillanatig hitt benne mindenki, sajnos az idei Budapest Borfesztivál a megszokott módon nem kerülhet megrendezésre. Érkezik viszont a rendezvény exkluzív kiadása, a Budapest Borfesztivál Limited 2020!

A jelenlegi jogszabályoknak maximálisan eleget téve egy olyan különleges esemény valósul meg a Budavári Palota Hunyadi udvarának lenyűgöző kulisszái között, ahol kizárólag prémium borokkal és pezsgőkkel, valamint csúcsgasztronómiával várják a fesztivál elkötelezett rajongóit. Aki kellően gyors, az lecsaphat a Borfesztivál korlátozott számú jegyeinek egyikére. Az esemény biztonságát a szervezők a járványügyi iránymutatások betartásával szavatolják. A belépőjegy megváltásával a látogatók nagy mértékben hozzájárulnak a három évtizedes múltra visszatekintő Borfesztivál életben maradásához. A nagylelkű segítséget a szervezők meglepetés-kóstolóval és a 30., jubileumi rendezvényre szóló ajándék belépőjeggyel köszönik meg.

Budapest Borfesztivál Limited – 2020 – Egy kivételes évjárat (x)

Helyszín: Budavári Palota Hunyadi udvara

Időpont: szeptember 10–13. között, több idősávban (csütörtök, péntek, szombat: 14.00 – 18.00 óra között, valamint 19.00 – 24.00 óra között, vasárnap 11.00 – 20.00 óra között) 

Megvásárolható jegyek száma: idősávonként 400 darab, kizárólag elővételben

Biztonsági intézkedések: vendégtér 10 nm/fő, idősávonként legfeljebb 500 fő egyidejű tartózkodása, kézfertőtlenítő pontok kihelyezése, távolságtartásra figyelmeztető jelzések, kiszolgáló személyzet maszkviselése, idősávok közötti teljes takarítás, fertőtlenítés, a rendezvény időtartama alatt fokozott takarítás, fertőtlenítés, érintésmentes fizetési lehetőség

Jegyvásárlás kizárólag elővételben: www.aborfesztival.hu

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top