nlc.hu
Utazás

Blaskó Mihály ultrafutó a Balaton körül

Rekordidővel ért célba az ultrafutó a Balaton körüli versenyen, pedig még boltba is beugrott vásárolni

Blaskó Mihály úgy teljesítette rekordidő alatt a Balaton körüli utrafutást, hogy egy boltba is bement vásárolni.
Blaskó Mihály ultrafutó

Blaskó Mihály ultrafutó rekordidő alatt teljesítette a Privát Balatont, segítség nélkül futotta le a 222 kilométeres távot a tó körül.

A sportoló a Csupasport.hu-nak elmondta, nagyon vonzotta a kihívás, hogy segítség nélkül fusson. Ilyenkor teljesen magára van utalva, nem szól neki senki, hogy kezd fáradni, igyon-egyen valamit, vagy ha fáj a lába, nincs, aki jegelje.

A legnagyobb nehézséget az ivás okozta Blaskó Mihálynak. A koronavírus miatt nagyon sok közkutat elzártak, így ha sikerült találnia egyet, a táskájában lévő összes flakont meg kellett töltenie, ami nagyon sok plusz súlyt jelentett. De az is megesett, hogy szépen beállt a sorba a bolti pénztárnál, ami rontotta az időeredményét.

Az ultrafutó végül 26 óra 40 perc alatt, rekordidővel ért célba. Igaz, szerinte a víz keresésével és a bolti vásárlással sok időt veszített, de úgy gondolja, ilyen melegben ezt az eredményt nem lesz könnyű felülmúlni.

Még több elképesztő teljesítmény az ultrafutás világából:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top