nlc.hu
Utazás

A Kismenők sztárja halt meg a Károly körúton

Károly körúti tragédia: a Kismenők egykori sztárja a 17 éves áldozat

Jogosítvány nélkül vezetett a Kismenők című tehetségkutatóban feltűnt 17 éves Attila, aki vasárnap autóbalesetben meghalt a Károly Körúton.
Halálos baleset a belvárosban: egy 17 éves fiú az áldozat

Vasárnap hajnalban villanyoszlopnak ütközött egy személyautó a Károly körúton. A balesetben az autót vezető 17 éves fiú a helyszínen meghalt, utasát súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A Bors azt írja, a baleset áldozata a TV2 Kismenők című műsorában feltűnt Attila, aki Gáspár Laci egyik dalával szerepelt a tehetségkutatóban. A zsűriben ülő Hajós András tátott szájjal nézte végig a produkciót, és Ördög Nóra műsorvezető is elolvadt a fiútól.

A tragédia előtt egyesek szerint Attila egy barátja születésnapi buliján vett részt, mások viszont úgy tudják, hogy a társaságával otthon tartottak halloween-partit.

Állítólag hajnalban haza szerette volna vinni a 14 éves barátját egy öreg autóval. Nem volt jogosítványa, de autóba ültek, Attila pedig sietett, nagy sebességgel haladt, majd belerohant egy villanyoszlopba az Astoriánál.

A fiú nagynénje a Borsnak azt mondta, Attila nem ivott, de mindenképpen tudni szeretnék, mit vezetett a balesethez. Csak úgy tudják elképzelni, hogy Attila kikerült egy járókelőt, azért csapódott az oszlopba.

(Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top