nlc.hu
Utazás

Kempingezés a Balatonnál

Kalandos és felejthetetlen nyaralásra vágysz? Kempingezz a Balatonnál!

Ha akarod, a kempingezés lehet retró életérzés is, de ha arra vágysz, a legmodernebb körülmények között is nyaralhatsz. Az biztos, hogy egy igazán jó kempingben a koktélbártól kezdve a minigolfon át a masszázsig mindent megtalálsz!

Ha szeretnéd, hogy az idei nyarad igazán felejthetetlen legyen, miközben vagyonokat sem szeretnél költeni, válaszd a kempingezést! Egy mai modern kemping pont olyan, mint egy külön kis városrész.

Siófoki nyaralás

Fotó: Getty Images

Hozzád igazodó, modern környezet

Amikor helyet keresel, érdemes megnézned, milyen lehetőségek vannak a kempingben: azaz van-e sátoros hely, vannak-e mobilházak, vagy éppen tudsz-e lakókocsi parcellát bérelni. Ha szeretsz kempingezni, de a kényelemről sem mondanál le, akkor nézz körül a Mirabella vagy az Aranypart kempingekben Siófokon.

Siófoki nyaralás
Megnézem
Összes kép (4)

Mindkét kempingben van lehetőséged lakókocsihelyet, és hangulatos mobilházat is bérelni, és egy karnyújtásnyira vannak a boltok is, ahol mindent beszerezhetsz, amire szükséged lehet. Rengetegféle szórakozási lehetőséget kínálnak, és mindezt csodás környezetben.

Siófoki nyaralás

Szó szerint karnyújtásnyira van a Balaton-part!

Akár a Mirabella, akár az Aranypart kempinget választod, biztos, hogy csodás látványra ébredhetsz minden nap. Közvetlenül a Balaton partról csodálhatod meg a legszebb napfelkeltéket és naplementéket, amiket egyszerűen képtelenség megunni.

Siófoki nyaralás

Ebben a látványban lehet részed minden este
Fotó: Aranypart Camping

Szórakozás egy helyen

Neked a nyaralás egyet jelent azzal, hogy egész nap sütteted a hasad, kényeztető masszázsra jársz és ha épp nem a parton, akkor a vízben vagy? Vagy inkább az aktív kikapcsolódás híve vagy? Ma már egy modern kemping igazi szórakoztatócentrum is egyben, hiszen rengetegféle kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Siófoki nyaralás
Megnézem
Összes kép (3)

Csobbanhatsz az élménymedencében, szórakozhatsz az óriáscsúszdán, szaunázhatsz, vagy ha ahhoz van kedved, bejelentkezhetsz egy masszázsra. Ha pedig sportolnál, bérelhetsz biciklit, röplabdázhatsz, pingpongozhatsz, és használhatod a minigolf pályát is. Az óvatos duhajok pedig kipróbálhatják az elektromos rollert.

Közösségépítő kemping

Akár barátokkal, akár a családdal mész, a kemping igazi közösségépítő hely, ahol a gyerekek és a felnőttek is kimaxolhatják a szabadidőt. Csocsózhattok, társasjátékozhattok, és részt vehettek kézműves foglalkozásokon.

Siófoki nyaralás

A nyári grill partyk tökéletes helyszíne

A tűzrakó helyeken grillezhettek, és lássuk be: a nyári grill partynál nem sok jobb dolog létezik – pláne, ha mindezt a Balaton partján tesszük! A siófoki Aranypart és a Mirabella kempingekben este buli is vár, ahol nem kell azon aggódni, meddig maradtok és hogyan értek haza, hiszen helyben van minden.

Siófoki nyaralás

Hangulatos éttermekben is ebédelhetsz, vacsorázhatsz

Ha pedig épp étterembe mennétek, akkor alig kell néhány métert megtennetek, és máris különböző stílusú, teraszos étterem közül választhattok. A vacsora után pedig egy hangulatos bárba is beülhettek a barátokkal, ahol még a Balaton illatát is érezhetitek.

Aranypart Camping Siófok – Mirabella Camping Zamárdi – Teljes körűen felszerelt mobilházak, komfortos lakókocsi– valamint sátorhelyek és minden nap izgalmas programok várnak Siófokon az Aranypart Campingben és Zamárdiban a Mirabella Campingben. A Mirabella Camping saját vízparti szakasszal rendelkezik, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk a Tihanyi Apátságra. A kemping strandja sekély vizű, így a kisgyermekek is biztonsággal tudnak fürdeni a Balatonban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top