nlc.hu
Utazás

Hordható, mozgatható farokkal mehetünk emberek közé

Végre mehetünk emberek közé, miért ne mennénk farokkal felszerelkezve?

Nem állítjuk, hogy értjük, úgyhogy inkább csak megmutatjuk.
miTail

Vannak hírek, amiket ha akarnánk, sem tudnánk kommentálni vagy bármilyen mélységben megmagyarázni, így jobb híján csak beszámolunk a puszta tényekről, a többit pedig az olvasókra bízzuk. Ez is egy ilyen hír. A helyzet ugyanis az, hogy 

egy The Tail Company nevű cég jelenelg Kickstarteren gyűjti a pénzt, hogy piacra dobhassa (felnőtt) emberek által hordható, mozgatható állatfarok-kollekcióját miTail. néven.

A vállalat amúgy 15 éve létezik és gyártja az életszerű farkakat (többek közt a furry közösség nagy örömére), de most szintet léptek: a robotikusan működő farkakat USB-ről tölthetjük, egy töltéssel tíz órán át használhatjuk, könnyen fel- és lecsatolhatóak és könnyebbek, mint elődeik. Okostelefonos applikációval irányíthatjuk a mozgást, de képesek az önműködő üzemmódra, amikor is véletlenszerű minták mentén mozognak.

A közösségi gyűjtés két hete indult, de okafogyottá is vált: két óra alatt összegyűlt a pénz. Ezt talán még kevésbé tudjuk megmagyarázni, mint magát az ötletet. A legolcsóbb farok mindenesetre 150 dollárba, azaz 50 ezer forintba kerül majd.

Forrás: Oddity Central

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top