nlc.hu
Utazás

Autósok rémálma zajlott le az M3-ason

Bútordarabok hullottak a kocsijára az M3-ason, 352 ezer forint lett a kára

A történtek után az autós egyből félreállt, hogy hívja a rendőrséget, majd rögtön kitöltötték a hivatalos kárbejelentőt. Egyelőre nem tudni, ki okozta a balesetet.
autós

Több mint 300 ezer forintos kár keletkezett egy autóban az M3-ason, mikor az úton heverő bútordarabok csapódtak neki menet közben – számolt be az RTL Híradó. Fedélzeti kamera rögzítette az esetet, a felvételt a Budapesti autósok közössége tette közzé.

A kocsi tulajdonosa azt mondja, a közútkezelőtől azt a tájékoztatást kapta, hogy nem ők a felelősek, hanem akinek a kocsijáról leestek a bútordarabok. Őt viszont nem találják. 

“Jelenleg nem tudok arról, hogy bárki megtérítené a káromat, ezért további lépéseket tervezek tenni” – nyilatkozta az RTL Híradónak a károsult autós, aki azóta hívott kárszakértőt és meg is javíttatta a kocsiját. Fényezték és egy új lámpát szereltek be: ez így 352 ezer forintjába került.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Még több megdöbbentő eset a hazai autópályákról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top