nlc.hu
Utazás

Halálra rémisztette a nőt a drogos a Várban

Bedrogozva ugrott egy nő autójába, és el akarta lopni a kocsit a Budai Várban

Mindez fényes nappal történt.

Kedd van, és még dél sincs, amikor ezt a hírt írjuk, de mára így is bőven sok a riadalomból. Ott kezdtük, hogy egy piton megcsípte egy férfi nemi szervét Grazban, amikor éppen leült a vécére, majd ott folytattuk, hogy egy szervál ébresztett egy nőt Atlantában. Az állat-ember csörtének vége, a Budai Várban ugyanis ember ijesztett rá emberre, és négy autó össze is tört. 

Az RTL Híradó számolt be arról az esetről, mikor is egy zavartan viselkedő férfi ugrott be egy autó hátsó ülésére, mire a bent ülő sofőr megijedt, és a gázra lépett. Több autó összetört, az RTL még ott találta az autójánál a fiatal nőt, aki mögé beugrottak. Azt mondja, hogy éppen parkolt, amikor az illető benézett a kocsiba, majd elsétált, és visszament, és akkor ugrott be. A férfi a nő kutyáját szorongatta, és amikor a nő ki akarta menekíteni a kezéből az ebet, a férfi megkarmolta őt. Mint kiderült, a férfi az autót akarta ellopni. Amikor a nő rálépett a gázra, és ütköztek, a férfi megsérült, így őt már az érkező rendőrök szedték ki a kocsiból. A 41 éves férfi saját bevallása szerint kábítószer hatása alatt állt. 

Drogok: 

Bedrogozva ugrott egy nő autójába, és el akarta lopni a kocsit a Budai Várban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top