Utazás
Szponzorált tartalom

Kenese Bay Garden – csak pár lépés a Balaton! (X)

Képzelj el egy szállodát, ahol a szobádból kilépve csak pár lépés a Balaton türkizkék vize. Az élmény később csak fokozódik, hiszen a reggelinél szintén ez a látvány tárul eléd. De a Balaton hullámairól wellness részlegben sem kell lemondani, hiszen innen is páratlan kilátás nyílik a tóra.

A Balaton északkeleti csücskében, közvetlenül a vízparton fekszik a Kenese Bay Garden, ahol saját stranddal, 3 hektáros parkkal, számos sportolási és kikapcsolódási lehetőséggel várják a vendégeket. Itt végre nincs rohanás, helyette lehet élvezni a friss levegőt és töltődhetünk a Balaton látványával.

Kenese Bay Garden – csak pár lépés a Balaton! (X)Családbarát szolgáltatások és wellness minden mennyiségben

A legszebb kilátást a balatoni panorámás szobák kínálják, míg a gyerekkel érkezőknek tágas családi szobák és két légterű, összenyitható szobák is rendelkezésre állnak. 

Apropó gyerekek! A Kenese Bay Gardenben a legkisebbek sem fognak unatkozni. A wellnessben külön gyerekmedence élményelemekkel, emellett játszósziget, nyáron és ünnepnapon animációs szolgáltatás, valamint szabadtéri játszótér biztosítja a szórakozást!

Miközben a gyerekek pancsolnak vagy épp a játszóházban tevékenykednek, a szülők is elfoglalhatják magukat. A wellness részlegen medence, jacuzzi, valamint 5-féle szauna található, továbbá relaxáló masszázsra is van lehetőség azoknak, akik szeretnének ellazulni.

Kenese Bay Garden – csak pár lépés a Balaton! (X)nlcafe TIPP: jacuzzi és balatoni panoráma

A szabadtéri jacuzzit kötelező kipróbálni! Amint előbújnak az első napsugarak, a kültéri jacuzzi is megtelik élettel. Nem csoda, hogy ennyire népszerű program, hiszen a pezsgőfürdőben ülve kedvünkre gyönyörködhetünk a magyar tengerben.

Kenese Bay Garden – csak pár lépés a Balaton! (X)Mit lehet csinálni, ha valaki aktív pihenésre vágyik?

Például strandolni! A hotel ugyanis saját partszakasszal, stéggel és stranddal rendelkezik. A vízi sportok szerelmesei pedig választhatnak a SUP, vízibicikli és kajak közül, míg a hotel parkban streetballpálya, műfüves focipálya, minigolf és teniszpálya, valamint kültéri fitneszpark található. Persze akkor sem kell elkeseredni, ha épp nincs strandidő. A szállodában konditerem, bowlingpálya, csocsó és SEGA játékok várják a vendégeket.

További információ: https://kenese.accenthotels.com/hu

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top