Utazás

Ajándékot kapott a kislány, mert ugyanaz a neve, mint a légitársaságnak

Nem olyan könnyű mostanában annak, akit Deltának hívnak, de egy 3 éves kislány már biztosan nagyon büszke a nevére.
Delta nevű kislány

Az amerikai Delta légitársaság mindent megtett, hogy egy 3 éves kislány magabiztos legyen a nevét illetően.

Az egész azzal indult, a Virgin Galacticnál dolgozó Kellie Gerardi kirakott egy posztot a Twitterre, amelyben azt írja, petíciót kellene indítani, hogy a koronavírus új variánsát ne „delta plusznak” hívják, hanem lépjenek tovább a következő betűre.

Mindez azért fontos számára, mert van egy Delta nevű lánya, és amikor ezt a nevet adták neki, azt hitték, csak a légitársaság miatt fognak viccelődni a nevével. A posztban betagelte a Delta légitársaságot is, és viccesen azt írta, ebben az ügyben szövetségre kellene lépniük.

A légitársaság vette a lapot, és összekészített a kislánynak egy ajándékcsomagot: volt benne hátizsák, repülőgépmakett, keksz. Igazából az összes olyan dolgot összeszedték, amin Delta felirat volt a cég múzeumának ajándékboltjában.

Delta édesanyja azt írta, kislánya oda és vissza van a meglepetéstől, ami nagyon is érthető. A légitársaság az eset után közölte, hogy nem számít, milyen variáns tombol éppen a világban, a Delta név ugyanolyan gyönyörű, a kislány pedig ugyanolyan különleges.

(Fox News)

(Kiemelt kép: Instagram/deltasuniverse)

Különleges nevek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top