nlc.hu
Utazás

Eiler Attila rejtélyes halála Peruban

Rengeteg a rejtély Attila halála ügyében, akinek holttestét egy perui szállodában találták meg

A halál pontos körülményei nem tisztázottak, ahogyan az sem, hogyan került Attila Peruba.

A három nyelven beszélő, sportos, egészséges mérnök-informatikus, a Hartáról származó Eiler Attila több mint hat éve költözött az Egyesült Királyságba, és a közelmúltig egy teherszállító világcégnél dolgozott. A szülei szerint nagyon várta, hogy a járványkorlátozások enyhülésével élve két év után ismét hazatérhessen, azonban ez sosem történt meg.

Rengeteg a rejtély Attila halála ügyében, akinek holltestét egy perui szállodában találták meg

Mécses (Fotó: iStock)

Attila a megígért időpontra nem jött haza, viszont néhány nappal később nyugtalanító levél érkezett a szülőkhöz a fiuk e-mail-címéről – írja a baon.hu. A szöveg idézéséhez nem járultak hozzá, viszont elárulták: kiderült, hogy Attila egy bizonyos perui szállodában tartózkodik. Lévén, tartottak tőle, hogy tragédia történt, a limai magyar konzulátus segítségét kérték, majd levelet írtak a megjelölt hotelnek.

A válaszban rossz hír érkezett: a kérdéses szobában holttestet találtak, az azonosítása pedig folyamatban van. A helyi rendőrség azóta visszaigazolta, hogy tényleg Attiláról van szó, a halál pontos körülményei viszont nem tisztázottak, ezért eljárás indult. A család úgy véli, a férfi nem önszántából utazott Dél-Amerikába, így remélik, hogy a perui hatóságok mindent tisztázni tudnak.

A szülők, akik szerény nyugdíjból élnek, még nem tudják, hogyan fogják fedezni a holttest hazaszállíttatásának költségeit.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top