nlc.hu
Utazás

Lerobbant az autó, rendőrrel vitték el az esküvőjére

Szirénázó rendőrautóval vitték esküvőjére a pórul járt menyasszonyt

Egy walesi pár sokat várt arra, hogy végre összeházasodhassanak, és a nagy nap nem indult döccenőmentesen.

Sok fiatal pár bérel az esküvőjére veteránautót, de sajnos előfordul, hogy ezek a járművek lerobbannak. Erről hosszasan tudna mesélni Lydia Evans-Hughs, aki néhány napja szintén egy idősebb autóval szeretett volna eljutni az esküvőre, csak a kocsi, amiben szüleivel utazott, néhány mérföld után elromlott a walesi A55-ös autópályán.

Szerencsére a rendőrök gyorsan a segítségükre siettek, és felajánlották nekik, hogy elviszik a menyasszonyt és az örömszülőket. Hogy minél látványosabb legyen az érkezés, a rendőrök bekapcsolták a fényeket és a szirénát is, és szerencsére sikerült majdnem pontosan érkezniük. 

Lydia Evans-Hughs és szerelme, Tidur Evans-Hughs a koronavírus-járvány miatt már kétszer is elhalasztotta az esküvőt, ezért óriási megkönnyebbülés volt számukra, hogy a fent említett malőr ellenére végre ki tudták mondani a boldogító igent. „Remélem, most már minden rendben lesz, megnyugodhatunk, és élvezhetjük a házaséletet. Nagyon hálásak vagyunk a rendőrségnek. Mihez kezdtünk volna nélkülük?” – nyilatkozta Lydia.

menyasszony

Fotó: Pexels/Terje

Kapcsolódó cikkek: 

(via Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top