nlc.hu
Utazás

Lakóautóba beruházna Emilio

Lakóautóval járná az országot Emilio és felesége: “Én már látom magam előtt, ahogy berendezkedünk ide”

Az énekes még csak próbakörre hozta el azt a kisbuszt - amely felér egy mobil otthonnal - , de már kacérkodik a gondolattal, hogy beruház a járműbe.

Az előtte álló hónapokra is még tele van tervekkel Emilio. Most egy régi álmát valósította meg: próbakörre vitt egy retro lakóbuszt, amelyben akár az egész család álomra hajthatná a fejét. Sőt a jármű arra is alkalmas, hogy süssenek-főzzenek benne.

Emilio

Emilio kislánya is élvezte a próbautat – Forrás: Drága családom

“Imádom ezt a kisbuszt, minden megvan benne, ami egy kis kiruccanáshoz kell. Kinyitható ágy, egy kis konyha. Én már látom magam előtt, ahogy berendezkedünk ide, sütünk-főzünk, az ablakon keresztül kiadjuk az ételeket, majd tovább gurulunk egy másik településre, ahol ismét jól lakatjuk a népet” – mondta Emilio, akinek a felesége sem zárkózik el az ötlettől.

Emilio

Emilio feleségének, Tinánaj (jobbra) is vannak tervei a lakóbusszal – Forrás: Drága családom

Elfogadnék egy ilyen kis buszt, de én inkább turnébuszként. Amikor Emil az országot járja jó lenne egy ilyen guruló otthon, amiben le lehet dőlni aludni, pihenni. Az esetek 90 százalékában én viszem Emilt fellépni, így én nem igazán tudok pihenni. Viszont addig, amíg ő dolgozik szívesen relaxálnék pár percet egy ilyen lakóbuszban. Ugyanakkor az is igaz, hogy én is sokszor eljátszottam már a gondolattal, hogy milyen klassz lenne egy guruló büfé. Lángos, néhány harapnivaló, nem bonyolítanánk túl. Régóta motoszkál ez a fejemben! Vásárokra, piacokra is szívesen mennék a kis büfénkkel. Most pedig, hogy itt van ez a busz elgondolkodtam rajta, hogy meg kéne valósítani ezt az ötletet. Még az is lehet, hogy lesz belőle valami” – árulta el a Drága családomban Tina.

Olvass még Emiloékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top