Utazás
Szponzorált tartalom

Válaszd az élet napos oldalát novemberben is! (X)

A Danubius Hotel Bük libanapokkal, wellnesszel és gyerekprogramokkal vár! Ne hagyd, hogy rád telepedjen az ősz szomorkás hangulata, inkább vesd bele magad az élet örömeibe! Sétálj színes lombok között, élvezd az őszi ízeket és töltődj fel élményfürdőben vagy forró szaunában! Válassz all inclusive wellness szállodát – például a bükfürdői Danubius Hotel Büköt, ahol nemcsak a felnőtteket várják számtalan pihentető lehetőséggel és kulináris élvezetekkel, de a gyerekek is boldogan vetik bele magukat a játékba a Bubbles Club kedves sárkányaival és animátoraival.

Van olyan wellness nyaralás, amiből soha nem elég. Ha megtapasztalod a büki all inclusive gyerekbarát wellness oázis hangulatát, már nemcsak a nyári szabadságodat töltöd itt, de igent mondasz egy őszi feltöltődésre is. Alig várod, hogy belevethesd magad az élménymedencék pezsgésébe, a szaunák és a gőzfürdő melegébe. Úszol pár hosszt az egészségedért és minden gondodat feledve relaxálsz a kényelmes pihenőágyakon. Jut időd egy kellemes wellness masszázsra, és bőröd szépségéért is sokat tehetsz a természetes hatóanyagú Biola Naturissimo arc-és testkezelésekkel. Naná, hogy kipróbálod a digitális játékasztalt vagy az izgalmas játékgépeket, hiszen a vidám családi versengések, amikre a hétköznapokban otthon nem igazán van lehetőség, mindig feldobják a napot.

Válaszd az élet napos oldalát novemberben is! (X)

Alig várod a novemberi Márton-napot és a zamatos libasültet? Ha van gasztronómiai vonzáspont, akkor a novemberi liba-napok biztosan ezek közé az ünnepek közé tartoznak. Szeretjük hagyományait – aki Márton-napon libát nem eszik, egész évben éhezik -, és nem is szeretnénk kimaradni a fenséges bőségből, amit a liba ételek és a hozzájuk fogyasztott könnyed újborok kínálnak. A Danubius Hotel Bükben két hétvégén is részed lehet a jóban! November 5-7. között és november 12-14. között libasült, ludaskása, libamájpástétom és ínycsiklandó őszi finomságok is kerülnek a büféasztalra a szálloda tematikus Márton-napi, libás gasztro hétvégéin. A pazar all inclusive kínálat azonban nemcsak a Márton-napi hétvégékre igaz, hanem az év minden napján átélhető a büki szállodában. Ódákat írhatnánk a korlátlan étel-ital választékról, a minden igényt kielégítő, reggeltől estig élvezhető gasztronómiai örömökről. Tarts velünk egy novemberi ízutazásra Bükön, éld át az élet gasztro örömeit a népszerű szállodában!

Válaszd az élet napos oldalát novemberben is! (X)

Pici babákkal és kisgyerekekkel is jó választás a sárkányos szálloda! Bármekkora korú gyermeked is van, a Danubius Hotel Bükben szülőként is feltöltődhetsz, és kicsik is nagyon jól érzik magukat. Már a legapróbbak is élvezettel vetik bele magukat a pancsolóba és a játszószobába, kíváncsian fedezik fel a színes játékokat, színeznek és csúszdáznak. Bátran totyognak vagy szaladgálnak a tágas kertben, szedik a faleveleket, figyelik a mókusokat. Pihenésükhöz és étkezésükhöz természetesen rendelkezésre állnak a feltételek a gyönyörűen felújított szállodai szobákban és az étteremben is. Ahogy egyre önállóbbak a gyerekek, úgy fedeznek fel egyre több szórakoztató játékot és időtöltést a Bubbles Club-ban. Rajongva fogadják a szállodában itt-ott felbukkanó Drazsé és Yoyo sárkányokat, ügyesen kézműveskednek délelőttönként az animátorokkal és versenyeznek délutánonként egymással a mozgásos játékokon. A gyermek élménymedence attrakciói, a játékszobák fantáziadús berendezése, a kisebbekre szabott, készségfejlesztő játékgépek, az elmaradhatatlan esti Bubbles disco megannyi kellemes élmény a kicsiknek, akik egy pillanatra sem unatkoznak ebben a lenyűgöző sárkányos játékbirodalomban.

Válaszd az élet napos oldalát novemberben is! (X)

Márton-naptól advent első hétvégéig. November sok-sok alkalmat tartogat egy kellemes szállodai feltöltődésre Bükfürdőn. Kösd össze a wellness pihenést a gasztro hétvégék pazar all inclusive kínálatával! A gyerekeket a Bubbles Club sárkányai bűvölik el, a pancsolások között pedig “libás” kézműves programok, izgalmas vetélkedők és bábszínház nyújtanak vidám szórakozást.

Őszi ajánlatunkat itt találjátok, és ne feledjétek, ha közvetlenül a www.danubiushotels.hu/buk oldalon foglaltok, az ajánlatából további 10% kedvezményt tudtok érvényesíteni! 

Új ízek, illatok, kalandok –  a Danubius Hotels Őszi élményszüretre hív.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top