nlc.hu
Utazás

Halálos baleset miatt késnek a vonatok a Balaton felé

Halálos baleset miatt késnek a vonatok a Balaton irányába

Egyelőre annyit közöltek, hogy a gázolásban egy 40 éves kor körüli nő halt meg.

Halálos gázolás miatt szünetel a vasúti közlekedés Székesfehérvár és Szabadbattyán között, írja az MTI a Mávinform szombat délutáni tájékoztatása alapján. A Mávinform szerint a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa és a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon 30-40, esetenként akár 80 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani.

A Facebookon azt írják, hogy a Déli pályaudvarról Keszthelyre tartó Balaton InterCity elgázolt egy embert. A helyszínelés végéig, várhatóan késő délutánig Székesfehérvár és Szabadbattyán között mindkét vágányon szünetel a vonatközlekedés és pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A torlódások és késések enyhítése érdekében a Balatonfüredről Székesfehérvárra 16.05-kor induló vonat nem közlekedik, a Volánbusz menetrend szerinti járatain elfogadják a vasúti menetjegyeket és bérleteket Székesfehérvár, valamint Szabadbattyán között.

Képünk illusztráció / Fotó: Mávinform Facebook

Képünk illusztráció / Fotó: Mávinform Facebook

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a baleset a székesfehérvári Vásárhelyi utca melletti szakaszon történt. Az érintett Balaton InterCity vonaton mintegy kétszázan utaztak, biztonságos átszállásukban a székesfehérvári hivatásos tűzoltók segítettek – írták. A gázolásban egy 40 év körüli nő halt meg, közölte Pápai Eszter, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top