nlc.hu
Utazás

Csatakrészeg influenszerek lettek covidosak egy repülőn

Csatakrészegen, cigizve, táncolva ugráltak egy charter járaton influenszerek – majdnem mind covidos lett

Kanadából mentek Mexikóba szilveszterezni. A bulivonatra, vagyis repülőre a Covid és egy súlyos büntetés kilátásba helyezése tett féket...
Csatakrészegen, cigizve, táncolva ugráltak egy charter járaton influenszerek - majdnem mind covidos lett

Arcon csapás, hogy egy csapat felelőtlen fiatal nemcsak a saját maguk, de a gép személyzete és más utasok életét is kockáztatta – nyilatkozta Justin Trudeau kanadai miniszterelnök, miután a neten körbefutott egy videó, amin az látszik, hogy kanadai fiatalok csatakrészegen isznak, cigiznek, táncolnak és üvöltöznek egy Mexikóba tartó charter járaton.

A fiatalok között számos, ismert kanadai influenszer volt, és nem mellesleg egy valóságshow stábja is. Az utazást amúgy egy netes versenyen nyerték, tehát, mint sok minden az influenszerek életében: ingyen volt. Eddig…

Merthogy a járatot üzemeltető Sunwing Airline bepöccent és nem fogja őket hazavinni. És nemcsak a Sunwing, de más légitársaság sem hajlandó felengedni őket járataira. Már csak azért sem, mert a járaton utazók közül 30-an koronavírusosak lettek. Emellett a rendbontók komoly summát is kifizethetnek büntetésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top