nlc.hu
Utazás

Összegyűjtötték a legjobb nászutas úti célokat

Ezek a legjobb úti célok a nászutasoknak

Vannak olyan helyszínek, amire itt Magyarországon elsőre talán nem is gondolnánk.

A Big 7 Travel nemrég egy listát készített arról, hogy szerintük milyen országokat, helyeket érdemes felkeresni a friss házasoknak. Az első helyen Új-Anglia található. “Új-Anglia kétségkívül az egyik legszebb hely, ahová érdemes ellátogatni akár nyáron, akár ősszel, amikor a levelek aranypirosra váltanak… A természetkedvelők és a művészet szerelmesei számára egyaránt igazi oázis ez a régió, itt mindenki találhat kedvére valót. Kortyoljon friss fűszeres almabort egy helyi gazdától, nézzen meg egy előadást a Mahaiwe-ban, fedezze fel a Berkshires-t, vagy harapjon és igyon valamit a bájos kisvárosok éttermeiben” – szól a jellemzés.

De hogyan jött ki ez az eredmény? Figyelembe vették, hogy az emberek mire keresnek az interneten, hogy milyen címkék népszerűek az Instagramon, illetve, hogy a Pinteresen mik a kedvencek, ezután rangsorolta a helyszíneket, hogy mennyire tűnnek romantikusnak, milyen olyan élmények, szolgáltatások vannak, amelyek nászutasoknak szólnak. 

A listán szerepelnek olyan országok, úti célok, amelyek eléggé egyértelműnek tűnek, például Görögország, de olyanok is, amelyeket talán kevesen ismernek, ilyen például Az Aran-szigete, egy három szigetből álló szigetcsoport Írország nyugati partjainál, a Galway-öbölben. “Ez a három távoli sziget Írország nyugati partjainál olyan, mintha visszautaznánk az időben. Bájos vidék, lenyűgöző táj, amitől eláll az ember lélegzete…Az Atlanti-óceánra néző meredek sziklák és a híres helyi vendégszeretet teszi ezeket kihagyhatatlanná úti céllá minden olyan pár számára, akik romantikus és csendes pihenésre vágynak” – írta a Big 7 Travel a győztes helyszínről. 

Aran-szigetek

Inisheer, Aran-szigetek. (Fotó: Getty Images)

De hogy pontosan milyen úti célok szerepeltek még az első tizenötben? Íme:

  1. Új-Anglia, USA
  2. Görögország
  3. Zanzibár
  4. Maldív-szigetek
  5. Antigua
  6. Dél-Afrika
  7. Aran-szigetek, Írország
  8. Maui, Hawaii
  9. Firenze, Olaszország
  10. Scilly-szigetek, Cornwall, Anglia
  11. Palma de Mallorca, Spanyolország
  12. Mexikó
  13. Dalmát partvidék, Horvátország
  14. Tobago, Karib-térség
  15. Palawan, Fülöp-szigetek

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top