nlc.hu
Utazás

Eladja a mocsai birtokát Galambos Lajos

Eladja a birtokát Galambos Lajos, ennyit kér érte

Már hirdeti a mocsai birtokát Galambos Lajos, aki már azt is tudja, hová fog költözni.

Harminc év után eladja a luxukúriáját Galambos Lajos, a több mint 90 hektáros mocsai birtok eladásával már meg is bízott egy prémium ingatlanok adásvételével foglalkozó céget – értesült a Blikk.

A zenész még 1992-ben vásárolta az ingatlant, majd 2016-ban úgy döntött, eladja, ám miután közműcsalással gyanúsították, a birtokot bűnügyi zár alá vették, így nem lehetett értékesíteni.

Eladja a birtokát Galambos Lajos, ennyit kér érte

Megválik a mocsai birtokától Galambos Lajos (Forrás: RTL Klub)

A lap úgy tudja, Lajcsi 3,5 milliárd forintot kér az ingatlanért. A hirdetésben nem szerepel az ár, és mindössze egyetlen fotó látható. A trombitás elismerte, hogy árulja a birtokot, a pontos árról viszont csak annyit mondott, hogy a becslés nem áll távol a valóságtól.

Galambos Lajos nehéz szívvel válik meg a birtoktól, de úgy gondolta, válása után a magánéletében is lezárult egy fejezet, és ahhoz, hogy tiszta lappal kezdjen egy új fejezetet, ez is hozzátartozik. Ráadásul jelenleg négyen élnek a házban, túl nagy nekik, a gyerekek pedig megértették a döntését.

Lajcsi már azt is tudja, hová költöznek: a birtokból 8 ezer négyzetmétert leválasztottak, ennek önálló bejárata van, és egy családi lakóparkot építenek. Négy ház épül majd a területre, mindegyik 120 négyzetméteres és három szobás lesz, de lesz egy közösségi épület is, ahol összeülhet a család.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top