nlc.hu
Utazás

Nemi erőszak a repülőgép első osztályán

Azzal vádolnak egy brit férfit, hogy megerőszakolta utastársát a repülőn

A brit utast letartóztatták, és azzal vádolják, hogy amíg mindenki aludt a business classon, ő megerőszakolta az egyik utastársát.

A United Airlines New Jersey-ből Londonba tartó járatán egy utas panaszt tett a személyzetnél azt állítva, hogy az egyik utastársa megerőszakolta. A személyzet ezt jelezte a hatóságoknak, a megvádolt utast pedig letartóztatták a leszállás után a Heathrow repülőtéren – írja a Sun című lap.

Business class

Egy átlagos business class (Fotó: Getty Images)

A 40 éves férfit rendőrök vezették le a gépről. A hatóság elvezette, és rögtön DNS-mintát vettek tőle, valamint lefotózták, a törvényszéki szakértők pedig a business classt is átvizsgálták nyomok után kutatva. A férfit egyelőre szabadon engedték, a nyomozás még folyamatban van. Az őt vádló szintén negyven év körüli nőt is kihallgatták a hatóságok egy hasonló esetekre specializálódott szakértő segítségével. A két érintett külön sorban ült a business classon, de korábban beszélgettek egymással és ittak együtt egy-két italt a gépre várakozva a lounge-ban. A nő szerint az utastársa akkor mászott rá, amikor minden más utas aludt. Az ilyen jellegű támadások a repülőgépek fedélzetén nagyon ritkának számítanak. Nemrég egy vonaton történt hasonlóan megdöbbentő eset.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top