nlc.hu
Utazás

Elhagyta a műfogsorát, 11 évvel később kipostázták neki

Elhagyta a nyaraláson a műfogsorát, 11 évvel később kipostázták neki

A brit férfi Spanyolországban hagyta el 11 évvel ezelőtt a műfogsorát, amit DNS-vizsgálatnak köszönhetően most elküldtek neki.
Elhagyta a műfogsorát, 11 évvel később kipostázták neki

Paul Bishop 2011-ben kicsit sok cidert ivott egy spanyolországi nyaraláson, és mikor egy kukába hányt, a szemét közé esett a műfogsora. A férfi gyanútlanul indult volna a következő klubba, amikor a barátja, megkérdezte, hogy hol van a foga. De hiába túrták át a szemetet, nem találták meg az elveszett műfogsort.

A 63 éves brit férfi nemrégiben kapott egy furcsa csomagot. Kibontotta, és egy műfogsor volt benne. Először azt hitte, valaki tréfál vele, de a borítékban volt egy levél is. Az állt benne, hogy a szeméttelepen egy környezetvédő csapat megtalálta a műfogsort. Évekig csak a raktárban állt, de egy DNS-vizsgálattal foglalkozó gyakornok megtalálta a férfi DNS-ét egy adatbázisban, és kiderítette Bishop címét is.

Paul szerint egészen hihetetlen, hogy több mint egy évtizeddel később visszakapta a műfogsorát. „Mindenki tud már a fogaimról, híresek lettek, úgyhogy nyitnom kell egy fogmúzeumot” – viccelődött a férfi.

(Kiemelt kép: Unsplash/Diana Polekhina)

(BBC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top