nlc.hu
Utazás

Így élvezi egy cuki kölyökkutya az első repülőútját

Így élvezi egy cuki kölyökkutya az első repülőútját – képek

Nem csak mi szeretjük nézni az ablak mellől a naplementét.
repülés, utazás

A Metro írta meg annak a kutyusnak a történetét, aki a képek alapján úgy tűnik, nagyon élvezte a repülés izgalmát.

A golden retriever kölyöknek, Louie-nak az első útját, gazdája Amanda Vargas örökítette meg.  A kiskutya láthatóan nem ijedt meg a magasságtól, sőt,  kíváncsian kikukucskált az ablakon, amikor a nap épp lemenőben volt. Az amerikai Colorado államból származó 28 éves Amanda hazafelé tartott az új kutyusával, akit aznap vásárolt egy tenyésztőtől.

Észrevettem a naplementét, mivel a járatunk később indult a vártnál, és Louie az ölemben nézett ki az ablakon.

– mesélte a gazdi a Metrónak. Elmondása szerint a légiutas-kísérők is imádták, és a mellettük ülő azt mondta, hogy először észre sem vette, mert olyan csendes és jól viselkedett.

Nem lett volt szabad kivenni Louie-t a ketrecéből, de én megragadtam a lehetőséget, és az ölembe ültettem. Abszolút senki sem panaszkodott, és a légiutas-kísérők is nagyszerűen viselték a dolgot”– mesélt a kisebb szabálysértéséről a lány. Louie jelenleg nagyon boldog az új otthonában Amandával, és még játszópajtása is lett, Leo, egy másik Golden Retriever.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top