nlc.hu
Utazás

Leégtek a napon a hamis naptej miatt

Rákvörösre égtek a napon a hamis naptej miatt

Egy fiatal pár azt állítja, azért égtek le súlyosan a napon, mert Thaiföldön valaki hamis naptejet adott el nekik.
Egy fürdőruhás nő naptól leégett háta

Egy fiatal pár a pazar nyaralását töltötte Thaiföldön, de egy váratlan esemény beárnyékolta a kikapcsolódást. Hiába kenték be magukat fényvédővel, azt állítják, hogy a naptej hamis volt, és ezért rákvörösre égtek a napon.

Lauren Tyler a TikTokon tett közzé több fotót arról, hogy a barátjával mennyire leégtek. A hotelszobájukban készült fotókon fájdalmasnak tűnő, testük nagy felületét beborító, piros leégés látható.

A fiatal nő azt írta, hogy nagyon jól érezték magukat a nyaraláson egészen addig, amíg nem vették meg a hamis naptejet. Mindezt azért tették közzé, hogy figyelmeztessenek másokat, nehogy így járjanak.

A kommentelők egy része nem hitte el, hogy valóban egy hamis naptej miatt égett le a páros, többen azt írták, hogy nem kentek magukra eleget a fényvédőből, vagy elfelejtették újrakenni.

Lauren azonban állította, hogy ketten egy egész flakont elhasználtak, és csak két órát voltak a napon. Az égési sérüléseik pedig annyira súlyosak voltak, tette hozzá, hogy a vállukon hólyagok jelentek meg. Azt gyanítja, hogy valaki sima testápoló krémet töltött a naptejes flakonba.

A naptejekkel kapcsolatban rengeteg mítosz és tévhit terjed, ebben a cikkben összegyűjtöttük a leggyakoribb hiedelmeket a fényvédőkről, és tisztáztuk, mi az igazság. 

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top