nlc.hu
Utazás

Gyorshajtáson kaptak egy apró kutyát

Gyorshajtáson kaptak egy apró kutyát

A traffipax által készített kép alapján legalábbis határozottan a négylábú ült a kormány mögött.

Alaposan meglepődött az a német autós, aki levélben kapott büntetést a közelmúltban gyorshajtásért. No, nem csak azért, mert nem vette észre, hogy az adott szakaszon nagyobb sebességgel haladt, mint szabad lett volna. Az igazi  fejtörést a traffipax által készített kép okozta neki, azon ugyanis a vezetőülésen nem ő, hanem apró, fehér kutyája volt látható – szúrta ki a vicces esetet a 24.hu.

kutya, kocsi

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

A képet az érintett unokaöccse posztolta Twitteren, aki a The Dodó nevű hírportálnak elmondta, hogy nagybátya nagyon meglepődött a fotón.

 

A kép úgy készülhetett el, hogy bár a kutyának van egy speciális öve arra az esetre, ha kocsival szállítják, de a sofőr az adott napon elfelejtette rögzíteni, és a házikedvenc éppen akkor ugrott az ölébe, mikor lefotózták.

Noha a nagybácsi alighanem megúszhatta volna a bírságot bizonyíték híján, unokaöccse szerint nem próbált meg kimászni a felelősség alól  és befizette azt. Arról, hogy a hatóság mit gondolt a történtekről, nincsennek információik. Ugyan a kutyákról lépten-nyomon bebizonyosodik, mennyire intelligensek, aligha feltételezhették a rendőrök, hogy a járművel valóban a kisméretű eb száguldozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top