nlc.hu
Utazás

Corgikávézó nyílik Londonban

Corgik és kávé: II. Erzsébet kedvenc kutyáit ünneplik Londonban

A szervezők szerint persze nem csak corgival lehet érkezni az eseményre.

Nem titok, hogy II. Erzsébet kedvenc kutyafajtája a corgi, ahogyan az sem, hogy idén ünnepli a hetvenedik évfordulóját annak, hogy trónra lépett. Ezt a két dolgot egyszerre kívánják megünnepelni Londonban, május 29-én lesz a nyitónapja a Corgi Café Party pop-up eseménynek, amire már elkezdték árusítani a jegyeket. A szervezők szeretettel várnak mint corgitulajdonost és kutyáikat, illetve mindenki mást is, akinek a szívében különleges helyet foglal el ez a fajta. 

Ágyon fekvő corgit simogat a gazdája

Fotó: Pexels

Az eseményen állítólag lesznek profi fotósok, akik szívesen készítenek felvételt a látogatókról, amit aztán le is tölthetnek majd saját használatra, és arra is ügyelnek majd, hogy kialakítsanak egy olyan részt, ahova az idősebb vagy fáradt kutyák elvonulhatnak egy kicsit pihenni. Aki pedig költene egy kis pénzt, lesz étel- és italkínálat kutyák és gazdáik számára is, például ebbarát kapucsínó is, illetve egyéb vásárfiát is lehet majd vásárolni, ha valaki arra jár. 

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top