nlc.hu
Utazás

Tizenöt méteres fa dőlt egy villamosra Kőbányán

Tizenöt méteres fa dőlt egy villamosra Kőbányán

A balesetben ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Fa dőlt egy villamosra a főváros X. kerületében csütörtökön – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A mentők tájékoztatása szerint két embert könnyebb sérülésekkel kórházba vittek.

fa dőlt a villamosra Kőbányán

(Fotó: MIT)

Kisdi Máté elmondta, hogy a 15-20 méteres fa a Maglódi út és a Lavotta utca kereszteződésében, egy megállóban dőlt rá a villamosra. A tűzoltók motoros fűrésszel távolították el a járműről.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel tudatta: a mentők egy harminc év körüli férfit és egy nőt könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

A baleset miatt a 28-as és a 28A villamos helyett a Sörgyár és a külső végállomások között átmenetileg pótlóbuszok közlekedtek, a villamos azonban immár ismét a teljes vonalon jár.

Nem olyan régen egy hasonló eset okozott riadalmat. Áprilisban Budán dőlt egy száz éves gesztenyefa egy bérházra és csupán centiken múlt, hogy az esetből nem lett tragédia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top