nlc.hu
Utazás

Autómosóban hűsítette a lovát:

Autómosóban hűsítette a lovát: az állatnak nem volt ellenvetése

Vízzel hűsítik a lovat.

Az extra magas hőfokok az állatokat is kikészítik, ezt a lovat például a gazdája egy autómosóban hűsíti.  Az állatnak látszólag nem volt ellenére az ötlet.

Korábban macikról is írtunk, akiket jeges gyümölccsel, jégtáblába fagyott hallal etettek a PécsZooban. A medvék szívesen majszolták a finomságot, amely hűtötte a testüket. A nagy melegre való tekintettel több kifutó tetejét árnyékolókkal láttak el, de olyan állat is van, akinek lakhelyét napi 24 órában ventilátorral kellett hűteni.

Gondolj a háziállatodra!

Az elviselhetetlen hőséget nemcsak mi emberek szenvedjük meg, hanem a házikedvenceink is, akik hanyatt fekve, lábaikat a levegőbe nyújtva próbálnak valamicskét enyhíteni a gyötrő hőmérsékleten. Bármennyire is cuki a látvány, alapvetően pontosan tudjuk, hogy a vastag bunda alatt megszenvedik ezt az időszakot, ezért fontos, hogy te is gondoskodj a hűtésükről. Ha lehet, a reggeli és az esti órákba vidd el őket sétálni,  mindig hagyj nekik kint friss vizet, és lehetőleg olyan fekhelyet biztosíts nekik, ami nem melegíti tovább a testüket. Még több tippet ebben a cikkünkben találsz.

(Hvg)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top