nlc.hu
Utazás

Csillagjegyed alapján így szerved meg a nyaralásodat

Csillagjegyek alapján így szervezd meg a nyaralásodat!

Fontos, hogy a csillagjegyek közül olyan útitársat válassz, melynek hasonló az érdeklődési köre és energia szintje.
Nyaraló nő éppen fényképez.

Kos

A Kosok született vezetők, úttörők és felfedezők, ami azt jelenti, hogy a nyaralást szeretik aktívan eltölteni. Ők azok, akiket vonz, ha egy új várost fedezhetnek fel, kirándulhatnak, vagy sportolhatnak. Nagyon önállóak és nem jó csapatjátékosok, ami azt jelenti, hogy akkor érzik a legjobban magukat, ha egyedül lehetnek. Ha Kos vagy, számodra az ideális utazó partner a párod, vagy egy közeli barát. Csillagjegyek szempontjából egy Oroszlánnal alkotod a legjobb párost, mivel ő is magas energiájú, vakmerő csillagjegy. Ugyanakkor, míg a Kosok a kinti aktivitásokat szeretik, az Oroszlánokat elsősorban az ínyencségek vonzzák.  

Bika

Ha Bika a csillagjegyed, akkor nagyon érzéki ember vagy, aki imádja magát kényeztetni. Boldoggá tesz, ha körülölel egy puha köntös a fürdőben, imádod, ha megérzed az aromaterápia ismerős illatát, minden rosszkedvedet elfelejted, ha értő kezek masszíroznak. Tervezz ezért magadnak olyan nyaralást, ahol luxusban nincsen hiány és nem kell sehová rohanni. A csillagjegyek közül a legjobb utazó párost a Halakkal alkotod, mivel ez utóbbi könnyen alkalmazkodik.   

Ikrek

Társasági lényként imádsz utazni, tanulni és új dolgokat megtapasztalni. Otthon sokszor érzed úgy, hogy a lakás négy fala közt megfulladsz, ezért érdemes olyan vakációt tervezned, mely segít egy időre megfeledkezni a hétköznapokról. Ha egyszer elérted a célállomásodat, használd a helyi tömegközlekedést, így több lehetőséged lesz új emberekkel beszélgetésbe elegyedni. A legjobb, ha a testvéreddel vagy testvéreiddel mész vakációzni, vagy, ha ők éppen nem érnek rá, foglalj csoportos utazást, hogy egyszerre tudj kikapcsolódni és bővíteni ismerőseid körét. A csillagjegyek közül a Nyilas az álom utazópárod, mivel mindketten intellektuális, filozofálgatásra hajlamos, energiával teli csillagjegyek vagytok.

Rák

A Rákok sokszor éppen otthon érzik a legjobban magukat családjuk társaságában. Ez azonban nem jelenti azt, hogy időről időre ne tenne jót nekik egy kis nyaralás. Ha Rák vagy, a legjobb, ha az egész családnak leszervezel egy közös utat. A Rákok ugyanakkor nem szeretnek sokat mozogni, úgyhogy a helyszín és program összeállításánál is vedd ezt figyelembe. A következő utadon próbálj ki minél több helyi finomságot és hagyd, hogy az ott élők meséljenek neked a közelben található szépségekről. A csillagjegyek közül a Szűzzel jössz ki a legjobban, mivel nagyon aprólékosan megtervezi kettőtök helyett is az utazást.

Oroszlán

Ha valahol kigurítanak egy vörös szőnyeget, biztosra lehet venni, hogy a közelben ott ólálkodik egy Oroszlán. Ennek a csillagjegynek a szülöttei imádják a csillogást és izgalmat. Fontos nekik, hogy minél több csillaggal rendelkezzen a szállásuk és az étterem is, ahol esznek. Mivel az Oroszlán rajong a kultúráért is,  ideális program számára egy opera- vagy balettelőadás megtekintése. Sok örömet nyerhet abból is, ha csatlakozik egy olyan exkluzív klubhoz, aminek világszerte vannak tagjai, így ugyanis új, hasonló gondolkodású barátokra tehet szert. A csillagjegyek közül az Oroszlán számára az Ikrek az ideális utazótárs, mivel közös bennük a vágy, hogy megismerjék a világot és mindent kipróbáljanak, amit az adott hely kínál.    

Szűz

A Szűznek nagyon fontos, hogy minden alaposan meg legyen tervezve, ezért már hónapokkal az utazás előtt el kell kezdeni összeraknia, hogy pontosan merre fog menni és mit néz meg. Így tudja garantálni, hogy nyaralás közben a legtöbb időt lehessen valóban kikapcsolódásra fordítani.  A Szűznek érdemes arra is odafigyelnie, hogy rendszerint nagyon érzékeny az emésztőrendszere, ezért az új ízek kipróbálása helyett inkább megbízható ételeket fogyasszon, minőségi helyeken. Mivel jellemző ezen csillagjegy szülötteire, hogy jó kapcsolatot ápolnak a munkatársaikkal, jó párosítás lehet, ha az egyik kollégájával tervez közös nyaralást. Csillagjegyek alapján a Szűz számára a Halak jelenti az ideális utazó partnert, mivel kulturális programok terén hasonló az ízlésük.  

Mérleg

A Mérleg számára a legfontosabb, hogy egyensúlyban legyen. Igaz ez a párkapcsolatára is, ezért érdemes a párjával terveznie a nyaralást is. Amennyiben még facér, előnyös lehet, ha egy csoportos utazáson vesz részt, ami lehetőséget teremt számára az ismerkedésre. Az összes jegy közül a Mérleg a leginkább társaságközpontú, ami azt jelenti, hogy mindenki ösztönösen szeretne vele jóban lenni. Ha egyedül vág neki egy utazásnak, akkor biztosra vehető, hogy rövid időn belül társakra akad. A csillagjegyek közül a Szűz számára az ideális utazópartner, mivel ez utóbb csillagjegy szülöttei is kedvelik a társaságot, barátságosak és kíváncsiak.  

Skorpió

Mivel a Skorpió a csillagjegyek közül a legszexibb és legszenvedélyesebb, az az ideális számukra, ha párjukkal szerveznek nyaralást. A Skorpió nem szereti a felületes beszélgetéseket vagy ha siettetik. Az utazás alatt az okoz neki örömöt, ha a saját tempóját diktálhatja és meg tudja őrizni a saját terét. Éppen ezért, ha barátokkal szervez utazást, fontos, hogy saját, külön szobája legyen a szállodában és legyen a programnak olyan pontja, amikor egyedül lehet és feltöltődhet például meditálással, vagy olvasással. A Skorpió imádja a vizet, ezért érdemes tó vagy tenger közelébe szervezni a nyaralást. Hasonlóan a Rákhoz, a Skorpió is azt szereti, ha, a rohangálás helyett van idő arra, hogy az adott helyet alaposan megismerje, ezért jó utazópárost alkotnak.

Nyilas

A Nyilast bárhol kidobják ejtőernyővel, a földre érve feltalálja magát. Számára a barangolás elemi szükséglet. Semmi sem teszi olyan boldoggá, mint egy hosszú, lehetőleg külföldi út. Nagyon jól tud egyedül utazni, kalandvágyó természete miatt pedig bárhol könnyen talál barátokra. De ha mégsem szólóban akar nekivágni a kalandnak, a csillagjegyek közül leginkább a Kos illik hozzá utazópartnernek, mivel ez utóbbi is tele van energiával és a mozgalmas programokat kedveli.

Bak

A Bak vonzódik a múlthoz, ezért legjobban talán annak örül, ha Rómában  a Colosseumban, vagy Krétán a Knósszoszban bolyongva száguldozhat a képzelete. Mivel a csillagjegyek közül a Bak a leginkább ambiciózus, nehezére esik elszakadni a munkahelyi feladatoktól. Éppen ezért, ha a munkahelyén felmerül egy üzleti út lehetősége, egyértelműen két kézzel kell megragadnia. Mivel a Bak türelmes és könnyen tud kapcsolódni a nála idősebbekhez is, jó párosítás lehet, ha szüleivel, vagy más rokonokkal megy el nyaralni. Csillagjegyek alapján a Szűznél nehezebben talál magának jobb útitársat, mivel mindketten jobban értékelik a kulturális programokat, mint a tengerparti henyélést.

Vízöntő

A Vízöntő folyamatosan a múlt és jövő miatt aggódik és nehezen tud elvonatkoztatni attól, hogy a hírek alapján éppen a megsemmisülés felé tart gyönyörű világunk. Ebből kifolyólag, talán a leginkább egy olyan út passzol hozzá, mely során a szívéhez közeli ügyekben aktívan tud tenni a helyzet javításáért. Ilyen például egy tábor, mely környezetvédelmi témákkal foglalkozik, vagy egy olyan út, ahol a perifériára szorult rétegek megsegítése áll a központban. Hasonlóan a Nyilashoz, nem esik nehezére egyedül utazni, de, ha társat választ a nyaraláshoz, hasonló érdeklődési köre miatt a Szűz a legjobb választás számára. 

Halak

Nincsen még egy olyan csillagjegy, melynek annyira fontos a spiritualitás mint a Halaknak. A Halak éppen ezért jól teszi, ha a nyaralása során számos templomot és vallási emlékhelyet épít be a programjába. Mivel nem szereti, ha mások diktálják a tempót, nem ajánlott esetében a csoportos utazás. Ugyanakkor fontos, hogy, nyaralását ne zsúfolja tele programokkal. Mivel ezen csillagjegy szülöttei rendszerint nagyon jó kapcsolatot ápolnak az édesanyjukkal, talán a legjobb, ha egy igazi anya-fia, anya-lánya kiruccanást terveznek. A többi csillagjegy közül a Bikával tud a legkönnyebben együtt utazni, mivel mindkettőnek fontos, hogy legyen idejük megcsodálni környezetükben fellelhető szépségeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top