nlc.hu
Utazás

Endre Judit a halálközeli élményeiről

„Az emberben ilyenkor átvillan, hogy ugye nem most?” – halálközeli élményeiről mesélt Endrei Judit

Ilyen helyzetekben mindenki máshogy reagál szerinte.

A népszerű író és műsorvezető, Endrei Judit a TV2 Mokka vendégeként utazásai során átélt halálközeli élményeiről mesélt. Legutóbb például Törökországban járt testvérével, ahol elképesztő veszélyek fenyegették őket.

Endrei Judit

Endrei Judit a Mokkában

„Pergamonba felvonóval is fel lehet menni, és az utazási iroda úgy döntött, hogy mi felvonóval megyünk. Iszonyú szél volt, és ez a nyolc személyes kabin, ami végül is kicsi, elég erőteljesen kilengett. Ez mindig aranyos, amikor ülsz, te és még hét ember, és ki hogy reagál egy ilyen helyzetre. A húgom láttam, hogy mereven, én a vicces fajta vagyok, hogy »Oh, hát velünk itt, nem«. De azért az emberben ilyenkor tényleg átvillan, hogy ugye nem most történik meg? Hasonló élmény volt tavaly, amikor Görögországba repültünk. Ilyet én még nem éltem, pedig elég sokat repültem életemben, hogy átstartolt a gép. Már lent volt a lábikója, amikor egyszer csak láttuk, hogy fel. Nem tudtuk, hogy mi volt az oka” – mesélte a műsorvezető. Judit egyébként rengeteget utazik, de a legutóbbi törökországi kiruccanása igazi álom-megvalósulás volt a számára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top