nlc.hu
Utazás

Közvetlen légi járat indul Budapest és Madeira között

Közvetlen légi járat indul Budapest és Madeira között

Érdekes légi járatot indít a Wizz Air. A Maldív-szigetek és Kuvait mellett közvetlen légi összeköttetés indul Budapest és Madeira között.

A légitársaság 2022. október 30-tól hetente kétszer repül Madeirára. Az útvonalat az új Airbus A321neo fogja üzemeltetni. A Budapest – Madeira közvetlen járat 5 óráig tart, írja a Repjegykirály.

A WizzAir egyik repülőgépe

Fotó: Pixabay

Újabban a WizzAir kapcsán több negatív hírről is kénytelenek voltunk írni: szombaton például későn este Wizz Air Tel-Avivból Krakkóba tartó járatának utasai vészcsúszdákon hagyták el a repülőgépet egy bombafenyegetés miatt. A Wizz Air közlése szerint a hatóságok elvégezték a repülőgép átvizsgálását, de nem találtak gyanús tárgyat. Az egy futópályával rendelkező krakkói légikikötőt a kivizsgálás idejére lezárták, több járatnak is kitérő repülőtéren kellett leszállnia.

Néhány nappal korábban hasonló eset történt, akkor a Bari – Krakkó repülőjárat utasainak kellett vészcsúszdán elhagyniuk a gépet egy bombafenyegetés miatt. A HA-LGA lajstromjelű Airbus A321 neo típusú gép a Balaton észak-nyugati részénél fordult Budapest irányába, és később probléma nélkül landolt a fővárosban, ahol a személyzetet és az utasokat is evakuálták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top