nlc.hu
Utazás

Fördős Zé a siklóernyőzésről

Fördős Zé elárulta, mit csinál, amikor siklóernyőzés közben hívja a természet

Néha több órát is a levegőben van.

Fördős Zé és Rácz Jenő voltak az RTL Klub Reggeli vendégei, ahol első sorban arról beszélgettek, melyiküket hogyan érintette a helyezésük a Forbes legsikeresebb magyar celebek listáján.

Fördős Zé

Fördős Zé a Reggeliben

Előbbi séfről kevesen tudják, hogy a főzésen kívül van egy másik szenvedélye is, aminek rendszeresen hódol, méghozzá a siklóernyőzés. 

Elég sokat voltam idén repülni, siklóernyős versenyeken. Most már négy versenyen voltam, és be van tervezve egy ötödik. Majdnem mindegyiken kutyaütő voltam, tehát nem is nagyon emlegetném. 18. lettem most, 90 induló volt és volt olyan nap, amikor hatodiknak értem be, ami az én szintemen teljesen jónak számít – mesélte a sztárséf, majd arra a kérdésre is válaszolt, mit csinál, amikor egy 6-7 órás repülés közben pisilnie kell. – Van egy gyógyászati segédeszköz, hogyha valakinek vizelettartási problémája van. Olyan, mint egy óvszer, hosszú csővel a végén és bármennyire is nevetséges, egy ilyet fel szoktam húzni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top