nlc.hu
Utazás

Reggelre sem indult el az éjszakai vonat, az utasok nem vették észre

Csak reggel vette észre, hogy nem hagyta el az állomást a vonat, amire este felszállt

A vasúti társaság miatt a hőség miatt nem jutottak el Londonba.

Jim Metcalfe vonattal utazott volna Skóciából Londonba, azt remélte, hogy a hosszú úton majd jó ki tudja magát aludni, és érthető módon nagyon meglepődött, amikor ébredés után észrevette, hogy a vonat egy tapodtat sem mozdult. Mint kiderült, Glasgow-ban hagytak mindenkit felszállni, majd a vonat egész éjjel el sem hagyta az állomást, és végül hajnalban egy harmadik városban kellett leszállniuk.

Vonat a Waverley állomáson Edinburgh városában

Fotó: Jane Barlow/PA Images via Getty Images

A történetet olvasva volt, aki sajnálatát fejezte ki, volt, aki pedig rákérdezett, mégis hogy nem vette észre, hogy nem mennek sehova, amire Metcalfe egy alapvetően teljesen elfogadható választ adott, ő bizony aludt, ahogyan azt az éjszaka közlekedő, fekhelyekkel rendelkező vonatokon az utasok többsége szokta csinálni, és csak a reggeli ébresztőre kelt fel. 

A vasúti társaság azóta egyébként elnézést kért az utasoktól. Állításuk szerint a magas hőmérséklet miatt fennakadások voltak azon a vonalon, ahol az ő járatuk is közlekedett volna. Hozzátették, minden tőlük telhetőt megtettek, hogy a pórul járt utasokat ne érje hátrány, biztosítottak nekik szállást a vonaton, illetve a továbbutazást, és természetesen kapnak visszatérítést is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top