nlc.hu
Utazás

Kalandos nyaralásáról mesélt Megyeri Csilla

„Én azért féltem ettől” – kalandos nyaralásáról mesélt Megyeri Csilla

Végül minden tökéletes volt.

Megyeri Csilla és párja, Zsolti spontán utazott ki Korfura, ahol nem mindennapi élményekben volt részük. A kalandos nyaralásról Csilla a TV2 Mokkában mesélt. 

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla a Mokkában

Van kint a kedves barátainknak hajójuk, akik már többször invitáltak minket, de eddig nem mentünk, viszont most belevágtunk ebbe a kalandba, és sajnáljuk, hogy eddig nemet mondtuk. Ez az egész életérzés, amit tud adni. A szabadságérzés, hogy ott alszol a csillagos ég alatt, felfedezed a különböző vadregényes tájakat… Zseniális volt” – mesélte az influenszer, aki hozzátette, egy darab hátizsákkal vágott neki a nyaralásnak, ami egy nő számára nem olyan egyszerű, de végül semmit sem hiányolt. 

„Nem is kellett több. Bepakoltunk néhány bikinit, fürdőnadrágot, de minden volt a hajón, ahol aludtunk. Én egy nagyon picit féltem ettől, mert nagyon sokszor előfordul velem, hogy megetetem a halakat – ha értitek. A hullám, ahogy dobálja a hajót, féltem tőle, hogy rosszul leszek” – mondta Csilla, aki végül csak egyetlenegy nap érezte magát kicsit rosszul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top